magakos έγραψε:Ότι δηλώνει το δηλώνει ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Τί πίνεις και σε χαλάει έτσι μου λές?
magakos έγραψε:Ότι δηλώνει το δηλώνει ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
dimitris7 έγραψε:magakos έγραψε:Ότι δηλώνει το δηλώνει ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Τί πίνεις και σε χαλάει έτσι μου λές?
dimitris7 έγραψε:1-O Μελισσανίδης είναι μέτοχος με 15% η 20% θα σε γελάσω πόσο κατέχει ακριβώς στο στοίχημα,σε ένα απο τα παιχνίδια που έχει ο ΟΠΑΠ στον οποίο ιδιοκτήτης είναι το κράτος.
2-Βάσει νόμου και στα χαρτιά πρόεδρος στην ΑΕΚ είναι ο δικηγόρος του Μελισσανίδη και όχι ο ίδιος,(βλέπε παραπάνω)άσχετα ποιός πάιρνει αποφάσεις και ποιός είναι στην ουσία πρόεδρος,γιατί αυτά μόνο έδώ γίνονται.
3-Και επι κόκκαλη τα ίδια έλεγε και χειρότερα,αλλά δεν ήταν καν αρχηγός της ομάδας(Μητρόπουλος τότε)ο κυρ Σάββας γιατί αντιπρόεδρος και πρόεδρος και όλα μαζί ήταν ο θείος,εκτός τα τελευταία 3-4 χρόνια πρίν τον πουλήσει στο βουβάλι έβαλε αντιπρόεδρο τον γιό του Πέτρο λόγω διαφόρων δημοσιευμάτων τότε.
4-<<Το ότι αποφεύγεις να δεχτείς ότι ο κυρ Σαββας μιλά αντιπροσωπεύοντας επίσημα τον ολυμπιακό μου λέει πολλά πάντως.>>
Δηλαδή?
Που ανακάλυψες οτι αποφέυγω να απαντήσω?Εδώ έχω γράψει ολόκληρο βιβλίο με αναλύσεις,και μου λές οτι αποφέυγω να απαντήσω!!!!
5-Απο κίτρινο τύπο έχεις ακούσει τίποτα?Κάνει εκπομπή ανάλογη ο ζούγκλας τριανταφυλλόπουλος.Εσύ το παρακιτρίνησες το θέμα,αλλά θα μου πείς αμα φοράς κίτρινα γυαλιά,όλα κίτρινα τα βλέπεις....
6-Δεν έχει..
dimitris7 έγραψε:http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/o_olympiakos_v_kai_to_ispaniko_montelo_sto_ds_ths_souper_ligkas.2639637.html
Εγω το βλέπω θετικό γιατί απο την μία έχεις τον Ολυμπιακό με 100 παίχτες δανεικούς σε όμάδες που πάιζουν στην ίδια κατηγορία και είναι "αθέμιτο",απο την άλλη δίνει το κίνητρο σε παίχτες ταλέντα να γίνουν επαγγελματίες,και να μην τους "ξεκαρφώνουν" κάποιοι ταλιμπάν.
Εννοείται οτι θα δουλέψει μόνο στις υγιής οικονομικά και διοικητικά ομάδες με ακαδημίες,γιατί οι περισσότερες δεν μπορούν να συντηρήσουν ούτε την βασική.