Freeware-Tools.Com

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

4 απαντήσεις

ΑΕΚ

magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Πόλη : Καβάλα
    Μέλος από : 16/01/2010

ΑΕΚ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΕΚ

Δημοσίευση από magakos Τρι 16 Απρ 2013, 05:50

Κατά σειρά οι λόγοι που έφτασε εδώ η ΑΕΚ:

1. Οι διοικήσεις, οι αμέτοχοι και οι άρρωστοι οπαδοί της ΑΕΚ (Οριτζιναλ)
    2. Ο Ολυμπιακός Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ
    3. Το κράτος (το ποιο...?)

ΔΕΝ θέλω καθαρίσει η ΑΕΚ και να επανέλθει όπως και όποτε επανέλθει στην σούπερ λίγδα...Έτσι κι αλλιώς τα ίδια θα γίνονται και τότε.Είναι και αυτός ένας τρόπος για πολλούς από εμάς τους υγιείς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ να μην ξανασχοληθούμε με το σιχαμένο Ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί αν και όσο ασχολούμουν με αυτό ήταν για αυτήν την ομάδα και το τι εκπροσωπεί.
    Εύχομαι να μείνει μακρυά από όλον αυτό το θίασο....Και όσο για πολλούς και καλά "αντικειμενικούς" Ολυμπιακούς (Δεν είναι μομφή προς εσένα Δημήτρη) που ακούω ότι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα ας μην κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους.Μέσα τους πανηγυρίζουν με ότι έγινε.Ας κάτσουν να μετράνε πρωταθλήματα με τις Βέροιες, τις Ξάνθες,τους Αστέρες, τους Πανιώνιους, τους ΟλυμπιακΑΡΗΔΕΣ και τα υπόλοιπα υποκαταστήματα που άμα λάχει γίνονται και Μπαρτσελόνες όταν χρειάζεται....

Ποιος έχει σειρά τώρα...?
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Πόλη : Αγρίνιο
    Μέλος από : 21/01/2010

Δημοσίευση από dimitris7 Τετ 17 Απρ 2013, 06:23

magakos έγραψε:Κατά σειρά οι λόγοι που έφτασε εδώ η ΑΕΚ:

Για το 1ο εννοείται οι διοικήσεις,οχι άρρωστοι οπαδοί,αλλα υπάλληλοι εκάστοτε διοικήσεων εχει διαφορά.
    Για το 2ο πές μου μισό λόγο να θέλει ειδικά τα τελευταία χρόνια να πέσει η ΑΕΚ.
    Για το 3ο Δεν υπάρχει κράτος τώρα μη λέμε μαλακίες.Δε θα πω παλιότερα για το αρθρο 40,50 ξέρω γω ποιο ήταν που διαγράφηκαν κάποια χρέη γιατι στο βάζελο και στο γάυρο χαρίστηκαν χωρίς συλλαλητήρια τετραπλάσια...
    thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Δημοσίευση από thant Πεμ 18 Απρ 2013, 06:28

Απόπειρα αυτοκτονίας για την ΑΕΚ!

ΑΕΚ - Σελίδα 3 985410_1_0

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στο gazzetta.gr, οπαδός της ΑΕΚ επιχείρησε να αυτοκτονήσει το πρωϊ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά η αστυνομία τον απέτρεψε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο μετά τις 12.30 ένας οπαδός της ΑΕΚ στην οδό Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ανέβηκε πάνω σε ένα φορτηγό και φώναζε ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, με τα πρώτα περιπολικά να φτάνουν αμέσως και τελικά να ηρεμούν τον οπαδό της ΑΕΚ που αποφάσισε τελικά να κατέβει και να μην προχωρήσει στην παράλογη πράξη.

Πάντως μέχρι στιγμής η είδηση δεν έχει διασταυρωθεί από την αστυνομία...
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Πεμ 18 Απρ 2013, 08:22

dimitris7 έγραψε:
    Για το 2ο πές μου μισό λόγο να θέλει ειδικά τα τελευταία χρόνια να πέσει η ΑΕΚ.

Ρε Δημήτρη ειλικρινά τώρα το πιστεύεις αυτό που λες...?
    Τεσπα δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες άλλα ούτε τυφλούς, ούτε τρελούς μπορείτε να μας βγάλετε...Μπορώ να γράψω πολλούς λόγους άλλα το θεωρώ χάσιμο χρόνου αφού αν ήταν "να δεις" κάτι θα το είχες ήδη δει.
    Εγώ επιμένω πάντως....Ότι απόφαση και αν βγει σήμερα, Ντου στην Γ' Εθνική, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΜ και παραμονή εκεί....
    Αρκετά σιχάθηκα τόσα χρόνια δεν θα το αντέξω να επανέλθουμε σε αυτό το πρωτάθλημα-οχετό.
    Όταν και αν ποτέ Δημήτρη καταλάβετε πόσο κακό έχετε κάνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο τότε ίσως κάτι βγει...Κατά τα άλλα συνεχίστε να μετράτε πρωταθλήματα!
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Παρ 19 Απρ 2013, 08:36

Θα είχε βάση αυτό που έγραψες αν όντως ήταν έτσι.το να μου βρείς "μισό λόγο' ήταν σχήμα λόγου.Σε πόσα ποστ ρε Μάκη προσπαθώ να σας βγάλω τυφλούς και τρελούς?Αν θεωρείς οτι η ΑΕΚ αγωνιστικά φέτος ήταν οχι ανταγωνιστική,αλλά εστω υποφερτή έγω πάω πάσο.Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση την βαθμολογική θέση.Σου μεταφέρω μέρος δήλωσης του καραγιαννίδη στο οτε <<αν η Α.Ε.Κ και ο Παναθηναικός φέτος παίζανε στην Football League θα ήταν στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας>>.εγώ θα σου πω κάτι άλλο,κάτσε και κοίτα 2-3 αγώνες β εθνική και κάνε μετά σύγκρισή.Εγώ δε στέκομαι στην ΑΕΚ και παναθηναικό αστες αυτές,τουλάχιστον 5 ομάδες της Α αν έπαιζαν φέτος Β τώρα θα ήταν εκτός 10άδας αλλά οχι μόνο δεν πέσανε αλλά είναι και σε ασφαλή θέση καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί μιλάμε.
    Και βέβαια υπήρξε πόλεμος απ "έξω" κανείς δεν αμφιβάλει,αλλά το μεγαλύτερο καρκίνωμα είναι μέσα στην αεκ.Αυτοί φταίνε για το μεγαλύτερο ποσοστό της σημερινής κατάντιας και αυτοί θα πρέπει να πληρώσουν.Ασε την Γ Δ Ε κατηγορία δεν είναι λύση αυτή.Μιά λύση είναι η εξής:Επο επαε και παπαριές καταργούνται αρα και το καταστατικό διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.Ψήφιση απο την βουλή νέου νόμου και την διεξαγωγή και έλεγχο των πρωταθλημάτων θα την έχει το υπουργείο αθλητισμού και μόνο.θέσπιση πειθαρχικού οργάνου που θα παρεμβαίνει αυτόβουλα(όπως γίνετε ΠΑΝΤΟΥ) όπου και οταν θεωρεί οτι πρέπει και η δίκη και τιμωρία θα γίνετε αλα usa δλδ μέσα σε 3 μέρες δίκη και τιμωρία οπως θα ορίζει ο νόμος χωρίς έφεση και παπαριές.Ας γίνει αυτό για αρχή και θα δείς που θα πάνε παράγκες κεδ κλπ.

thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Δημοσίευση από thant Παρ 19 Απρ 2013, 10:03

magakos έγραψε:Κατά σειρά οι λόγοι που έφτασε εδώ η ΑΕΚ:

Ποιος έχει σειρά τώρα...?

Οπως τα λες. Ολοι εχουν το μερίδιο της ευθύνης τους... ΚΑΙ ο ψευταθλητης οπως σωστά γραφεις. Μπορεί να πέσεις κατηγορία αλλα θα εισαι περήφανος που εισαι ΑΕΚ, γιατι περηφάνια δεν ειναι μονο τα πρωταθλήματα , ιδίως αν ειναι βρώμικα.
    Η Οριτζιναλ φταίει σε πολλά αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. Οι κολλητοί μου εχουν το club της original και πηγαίνω πολύ συχνα στο club,1 με 2 φορες την εβδομάδα. Σε πληροφορώ οτι ειναι αντίθετοι με αποφάσεις της original και εχω ακούσει πολλες φορες να τους βρίζουν μεχρι και οτι δεν θα ξανα ασχοληθούν...οχι οτι και αυτοι δεν εχουν ευθύνες. Με λιγα λογια αυτοι που κανουν κουμάντο και παίρνουν αποφάσεις δεν εκφράζουν το σύνολο της οριτζιναλ.

Για το παραπάνω ερώτημα.. ίσως του χρόνου να παλεύω εγω για την σωτηρία μου στο μαρινάκιο πρωτάθλημα. Αλλωστε δεν ειμαι και πολλους πόντους αυτη τη στιγμη απο πανω σου. Οπως και εσένα ετσι και μένα δεν με νοιάζει.

Να πάνε να γ@μηθουν ΟΛΟΙ όσοι στηρίζουν αυτη την αρρωστημένη κατάσταση εδω και 20 χρονια γιατι πολύ απλα δεν αγαπανε το ποδοσφαιρο. Οπως καθε χρονο θα γίνει η φ-χέστα και ΟΛΟΙ οι "αντικειμενικοί" θα πανηγυρίζουν ακομα ενα πρωτάθλημα, θα κανει ο επενδυτής της βιας στα πρόβατα και μεταγραφές και περασμένα ξεχασμένα.

dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Παρ 19 Απρ 2013, 14:02

Η ΑΕΚ δεν θα πέσει νομίζω αλλά το θέμα είναι το μετά.Θανάση σε ρωτάω ευθέως αν ξέρεις ποιά είναι η Original?
    Ξέρεις τι και πώς δουλέυουν?
    Γιά πές μας για να μάθω εγώ που δε ξέρω τίποτα. Laughing
    Στα άλλα συμφωνώ σε όλα.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Κυρ 21 Απρ 2013, 14:20

Μάλλον εχω χάσει πολλά επεισόδεια.Μα πάρα πολλά.Λέω τελευταίο παιχνίδι αντε το παίρνει και μετά βλέπουμε και μένει Α.Εδώ μιλάμε για χάρο οχι για ομάδα.
    Τώρα θα αρχίσουν τα πονεμένα όλοι στα μπουρδελοκαναλαραδιόφωνα ΟΥΣΤ παλιο μπουρδέλα.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Σαβ 15 Ιουν 2013, 21:55

http://www.gazzetta.gr/football/article/515801/nea-epohi-me-melissanidi

Και κάτι άλλο..O Mελισσανίδης δεν είναι ο Μελισσανίδης με τα 5 βεντζινάδικα όπως παλιά αλλά γερός παίχτης στο εμπόριο καυσίμων στα βαλκάνια με δική του εταιρία προώθησης και εκμετάλευσης χώρια την κατοχή ενός μεγάλου μεριδίου του ΟΠΑΠ(και ο νοών νοείτω).Ο Ντούσκο απο την άλλη δεν είναι ούτε πρόεδρος ούτε προπονητής αλλά η ΑΕΚ όλη οτι αφορά την ΑΕΚ είναι αυτός ουτε καν ο Μελισσανίδης.
    Σωστές κινήσεις απο σωστούς ανθρώπους αλλά το θέμα είναι οτι ο κόσμος της ΑΕΚ ζητάει απο τον Μήτσο την τιμωρία όλων όσων εβλαψαν την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Δευ 17 Ιουν 2013, 09:23

Δημήτρη ο κόσμος της ΑΕΚ τους έχει χεσμένους....Ξέρει ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ να τιμωρηθούν δεν είναι ερασιτέχνες...
    Γήπεδο και σεβασμός.....Αυτό τον νοιάζει τον κόσμο.Να γίνει το γήπεδο και να σέβονται την ΑΕΚ.Τώρα το ότι θα παίξουμε Γ & Β Εθνική δεν με πολυαπασχολεί....Άλλωστε η Α Εθνική οπως κατάντησε τα τελευταία χρόνια δεν έχει και μεγάλη διαφορά...tongue
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Παρ 09 Αυγ 2013, 15:36

Τι σας ποτίζει ο Μελισσανίδης μου λές?
    Βλέπω έξω κόσμο,φίλους, "χθές" ήταν καλά και τώρα άρχισαν κάτι περίεργα,έγινε κάτι που δεν βλέπουμε οι υπόλοιποι?Πολύ ντόρος για ΑΕΚ ρε παιδιά.
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Παρ 09 Αυγ 2013, 21:57

Έδωσε όραμα φίλε.....Χτίζει από την αρχή μελετημένα το οικοδόμημα έχει δώσει ήδη μεγάλο κομμάτι από το χαμένο πρεστίζ του συλλόγου πίσω, και ας είμαστε στην Γ'.
    Επίσης όλοι ξέρουμε ότι ο Μελισσαν δεν είναι "Λουκουμάς" και ξέρει πως θα προστατέψει την ομάδα.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Δευ 12 Αυγ 2013, 16:30

Πρίν απο ένα και χρόνο είχα πει εδω μέσα οτι βλέπω νάρχεται ο Μελισσανίδης,δεν θυμάμαι ακριβώς που γιατί πρέπει να ανατρέξω θρεντ και ποστ ενα ενα για να δώ,πάντως κάτι οτι τέτοια πράγματα δεν γίνοναται μου απάντησες νομίζω.Και εγώ αυτό πίστευα,αλλά τότε αφορμή για να το γράψω ήταν απο ένα δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας που είχε μιά συνέντευξη του Κώστα Παγκαλίδη,αδερφικός φίλος και συνεργάτης του Μελισσανίδη που είχε πεί οτι ο Μελισσανίδης θα πάρει την ΑΕΚ και θα την κάνει μεγάλη.Και λέγαμε τότε ποιός παλαβός θα αγοράσει χρέη και θα επενδύσει πάνω σ΄αυτά!!!!!
    Βέβαια έγινε με αυτό τον τρόπο που έγινε,μελετημένα πράγματα και ο Μ πληρώνοντας μόνο τις παραστάσεις για συμβόλαια με μερικά ευρώ πήρε την ΑΕΚ.Εκανε και ένα μεγάλο επικοινωνιακό παιχνίδι μετέπειτα για να κερδίσει και την τελευταία έλπίδα του κάθε Αεκτζή και το κατάφερε κι αυτό.
    Ο Παγκαλίδης λόγω μιάς ασθένειας (παλιοαρρώστια) αποσύρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αγ.Κων/νο Αγρινίου(ο μεγαλύτερος προσφυγικός Δήμος της δυτικής ελλάδας) και ασχολείται με την παλιά μεγάλη ΑΕΚ αγίου Κωνσταντίνου(τη βλέπω οσονούπω Γ εθνική)
    Τέτοια πράγματα θέλω να βλέπω μπράβο...
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Σαβ 17 Αυγ 2013, 04:44

Ετσι.....Ο μόνος τρόπος για να μπει ο Μελισσανίδης (και ο κάθε Μελισσανίδης) ήταν να φύγουν τα χρέη.
    Αν δεν έπεφτε η ομάδα πέρυσι ο Μελισσανίδης θα ήταν απ' έξω.

Εγώ πάντως επιμένω.....Να μην γυρίσει η ομάδα στην Σούπερ λίγδα.
    Ειδικά αν σκέφτεται ο Μελισσανίδης να ακολουθήσει τον βρώμικο δρόμο που χάραξε ο Κόκκαλης το 96. Δεν θέλω πρωταθλήματα κατά παραγγελιά εγώ....Μπάλα θέλω να βλέπω και στα παπάρια μου οι τίτλοι.

Το μόνο που ίσως θα ήθελα να δω είναι 3-4 χρονάκια τον Ολυμπιακό να τον πηγαίνει πίπα-κώλο η διαιτησία και τα κέντρα αποφάσεων.....Όχι γιατί είμαι εμπαθής άλλα για να νιώσουν λίγο στο πετσί τους οι Ολυμπιακοί τι κάνανε τόσα χρόνια στους άλλους....Ειδικά σε μένα.
    Και μη μου πεις ότι το έχουν νιώσει παλαιότερα γιατί ότι και να βιώσανε,  τόσο κραυγαλέα καραγκιοζιλίκια όσο αυτά που γίνονται τα τελευταία 15-20 χρόνια αποκλείεται να τα έχουν νιώσει.
    thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Δημοσίευση από thant Σαβ 17 Αυγ 2013, 10:17

magakos έγραψε:Το μόνο που ίσως θα ήθελα να δω είναι 3-4 χρονάκια τον Ολυμπιακό να τον πηγαίνει πίπα-κώλοη η διαιτησία και τα κέντρα αποφάσεων..
    Μόνο 3-4? Είσαι πολύ καλός άνθρωπος Laughing 

Οταν ερθει η κατω βόλτα (πολυ συντομα θα γινει αυτο) ποτε μη σώσει και ξανασηκώσει κεφάλι...
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Κυρ 18 Αυγ 2013, 17:28

magakos έγραψε:Ετσι.....Ο μόνος τρόπος για να μπει ο Μελισσανίδης (και ο κάθε Μελισσανίδης) ήταν να φύγουν τα χρέη.
    Αν δεν έπεφτε η ομάδα πέρυσι ο Μελισσανίδης θα ήταν απ' έξω.

Εγώ πάντως επιμένω.....Να μην γυρίσει η ομάδα στην Σούπερ λίγδα.
    Ειδικά αν σκέφτεται ο Μελισσανίδης να ακολουθήσει τον βρώμικο δρόμο που χάραξε ο Κόκκαλης το 96. Δεν θέλω πρωταθλήματα κατά παραγγελιά εγώ....Μπάλα θέλω να βλέπω και στα παπάρια μου οι τίτλοι.

Το μόνο που ίσως θα ήθελα να δω είναι 3-4 χρονάκια τον Ολυμπιακό να τον πηγαίνει πίπα-κώλο η διαιτησία και τα κέντρα αποφάσεων.....Όχι γιατί είμαι εμπαθής άλλα για να νιώσουν λίγο στο πετσί τους οι Ολυμπιακοί τι κάνανε τόσα χρόνια στους άλλους....Ειδικά σε μένα.
    Και μη μου πεις ότι το έχουν νιώσει παλαιότερα γιατί ότι και να βιώσανε,  τόσο κραυγαλέα καραγκιοζιλίκια όσο αυτά που γίνονται τα τελευταία 15-20 χρόνια αποκλείεται να τα έχουν νιώσει.
    Στην Ιταλία ο Μελισσανίδης η οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος θα αγόραζε την ΑΕΚ με καθαρό διαγωνισμό την πολυμετοχικότητα εφόσον είναι φερέγγυος,και τα χρέη που είχε απο πρίν η ΠΑΕ θα τα έβρισκαν,και θα τα έπαιρνε το κράτος ΟΛΑ..θα τα έβρισκαν Ολα είναι σίγουρο όσο κι ο θάνατος..και εκεί η πλήρώνεις η φυλακή...
    Εδώ έχουμε άλλα συστήματα δυστυχώς γιαυτο και ζημιά και μέγάλη κιόλας.

Τι πάει να πεί αυτό?

Να μην γυρίσει η ομάδα στην Σούπερ λίγδα.

Κάντο πιό λιάνα γιατί το τσερβέλο μου δεν τα πιάνει...Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitris7 στις Κυρ 18 Αυγ 2013, 18:22, 4 φορές συνολικά
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Κυρ 18 Αυγ 2013, 17:30

thant έγραψε:
    magakos έγραψε:Το μόνο που ίσως θα ήθελα να δω είναι 3-4 χρονάκια τον Ολυμπιακό να τον πηγαίνει πίπα-κώλοη η διαιτησία και τα κέντρα αποφάσεων..
    Μόνο 3-4? Είσαι πολύ καλός άνθρωπος Laughing 

Οταν ερθει η κατω βόλτα (πολυ συντομα θα γινει αυτο) ποτε μη σώσει και ξανασηκώσει κεφάλι...
    Θα γίνει και αυτό μην ανησυχείς..
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Δευ 19 Αυγ 2013, 11:33

dimitris7 έγραψε:

Τι πάει να πεί αυτό?

Να μην γυρίσει η ομάδα στην Σούπερ λίγδα.

Κάντο πιό λιάνα γιατί το τσερβέλο μου δεν τα πιάνει...Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Τι δεν καταλλλαβαίνεις..........ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΛΛΛΛΛΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....... Laughing Laughing Laughing 
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

ΑΕΚ - Σελίδα 3 Empty Η μακετά του παλατιού της Αγια Σοφιάς

Δημοσίευση από magakos Πεμ 03 Οκτ 2013, 09:31

Έτσι θα είναι το νέο μας σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια - Δείτε τα σχέδια που παρουσίασε ο Τίγρης και συγκλόνισε την Φιλαδέλφεια και τους Ενωσίτες όλου του κόσμου

ΑΕΚ - Σελίδα 3 D99dfaa4c412993d0850c04edb42f7a2_294021

ΑΕΚ - Σελίδα 3 4fd9e23e0cf43595e24bbc87b40150a7_294021

ΑΕΚ - Σελίδα 3 37a91a1cf02d98045ae6d2d1ee3c29c9_294021

ΑΕΚ - Σελίδα 3 031a1bf19c1ebf43f83f9c056b555a40_294021

ΑΕΚ - Σελίδα 3 Be91279eb857f993bfed282b10815bee_294021

ΑΕΚ - Σελίδα 3 Ac2870b0341e64a2ebdcc7731e388cfb_294021

ΑΕΚ - Σελίδα 3 F2071916b960026735ce8402f3b5a8bf_294021

ΑΕΚ - Σελίδα 3 2e7f9db412177d038e501f3e8dcdd160_294021

aek365.com

dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Πεμ 03 Οκτ 2013, 14:49

Εμένα μου αρέσει και μακάρι να γίνει πραγματικότητα.Το έγραψα κι αλλού παντρέυει βυζαντινά στοιχεία του Ναού της Αγία Σοφίας με ένα σύγχρονο γήπεδο.Οι ορθοστατικοί σκυροδεματικοί πυλώνες που κρατάνε το στέγαστρο με χαλάνε λίγο.
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Σαβ 05 Οκτ 2013, 09:32

Εμένα μου άρεσε όπως είναι πάντως.....
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Τρι 08 Οκτ 2013, 09:40

Πολύ στο σορολόπ την έχουν πάρει την κατηγορία κάποιοι στην ομάδα και θα φύγουν νύχτα.....Μάλλον δεν γνωρίζουν καλά τι εστί Μελισσανίδης!
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Τρι 08 Οκτ 2013, 13:40

Tι έγινε αρχίσαμε τα παλαβά..
    Δε σου είπα έχει ζόρια η Γ.Δε χαμπαριάζουν φανέλες και άλλα.Μια μικροπαράγκα πάντως τη θέλεις..Laughing 
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Τετ 09 Οκτ 2013, 06:12

Δεν μιλώ για ζόρια στην κατηγορία Δημήτρη άλλα για προπονητή, παίκτες και όσους ασχολήθηκαν με το στήσιμο και τον προγραμματισμό της ομάδας...
    Δικαιολογίες για διαιτησίες  με τα χωριά σε αυτήν την κατηγορία δεν χωράνε....Αυτά θα τα κανονίσει ο "Τίγρης" όταν έρθει η ώρα.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Τετ 09 Οκτ 2013, 12:41

Το ίδιο είναι ρε Μάκη,τα ίδια πράγματα λέμε.Πήρες 500 παίχτες σε ένα μήνα και περιμένεις να τους κάνεις ομάδα σε 1 βδομάδα...Κι ο μελισσανίδης πάλι τι θα κάνει?Η ΑΕΚ έχει μερικούς παίχτες πολύ νέους και ταλέντα(λόγω ντούσκο) που αν δουλέψουν κατάληλα θα εξελιχθούν σε παιχτούρες.
    Ασχετο και σχετικό,το διάβασα στο ΦΩΣ πρίν απο 3-4 χρόνια νομίζω σε μια συνέντευξη του ντέμη,που έλεγε δεν μπορείς να γίνεις παίχτης αν δεν περάσεις απο Β,Γ,εκεί ο ποδοσφαιριστής αποκτά την εμπειρία να χειρίζεται σωστά τις ικανοτητές του.
    Μήπως έχει δίκιο?
    Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές..

Στη Β αν δεν έχεις ομάδα θα σε ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ.Πέρισυ στη Β παίχτηκε το καλύτερο ποδόσφαιρο και πρωτάθλημα σχεδόν όλων των εποχών όπως χαρακτηρίστηκε.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 12:15