Freeware-Tools.Com

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

4 απαντήσεις

ΑΕΚ

dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Πόλη : Αγρίνιο
    Μέλος από : 21/01/2010

ΑΕΚ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΕΚ

Δημοσίευση από dimitris7 Παρ 16 Μαρ 2012, 14:38

Δε το βλέπουν το μωράκι που δυσκολέυεται να πει αεκ......πες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να τα σπάσει όλααα...
    Ιδιος ο πατέρας μου ΑΕΚ ευτυχώς δε κόλλησα την ίωση..... tongue
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Δευ 25 Ιουν 2012, 17:02

Θωμας μάυρος και βλάχος τεχνικός .....δεν τους πρόλαβα σαν παίχτες αλλά για να μπαίνουν μπροστά δεν υπάρχει απλά θέμα αλλά μεγάλο θέμα.
    Ενας ρε απ αυτούς που εφαγαν τον απακο δεν υπάρχει?
    Ντέμης η ΑΕΚΑΡΑ πήρε πρωτοβουλία να σώσει την ΑΕΚ με λεφτά άλλων.αμόλα να δείς αν έρχομαι...

Οσονούπω ερχετε και η σειρά μου..

το σιτε αυτό δεν θα κλείσει ποτέ οπότε τα γραπτά μένουν.

magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Πόλη : Καβάλα
    Μέλος από : 16/01/2010

Δημοσίευση από magakos Τρι 26 Ιουν 2012, 07:20

Εγώ τον Μαύρο τον θυμάμαι από το 1983 και μετά μετά...Κρίμα που δεν τον πρόλαβες Δημήτρη μπορεί και να γινόσουν ΑΕΚ τότε... Laughing
    Ο Βλάχος ήταν απλά ένας καλός παίχτης άλλα ο Μαύρος ήταν και μεγάλη κλάση και παίκτης με ήθος και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων...
    Πολύ δύσκολα να πετύχει αυτό που ξεκίνησε πάντως...Ο ΑΕΚΤΖΗΣ έχει ξενερώσει πάρα πολύ και ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο.

Εγώ φίλε δεν χρεώνω ιδιαίτερα τον Ντέμη...Άλλοι παίζανε μπιλιάρδο από πίσω του.
    Με κάποιους μετόχους τα έχω που εμπόδισαν την έλευση του Μελισσανίδη και οδηγήθηκε η ομάδα σε αυτό το χάλι.
    Έπεφτε πολύ φαγοπότι τότε...Ο μεγαλύτερος φαγάς ήταν ο Κανελόπουλος ενώ χεσμένη την φωλιά του την έχει και ο Παπάς.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Τρι 26 Ιουν 2012, 16:30

Ο Θωμάς Μάυρος υπήρξε μεγάλη παιχτούρα και μάλιστα σε εποχές που δεν υπήρχε τεχνικό ποδόσφαιρο,αλλά οι παίχτες ηταν τεχνίτες απο μόνοι τους.Τον ξέρουν οσοι δεν τον πρόλαβαν όπως και το ηθος του,γιατί όλοι οι καλοί υπάρχουν.Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ΑΕΚ και πιστέυω θα ευδοκιμήσει.Για τον ντεμη είπα πολλά καλά εδώ,αλλά απο την στιγμή που εκανε συμβούλια με χατζηχρηστέους και λαμόγια για να βρεί ακρη τον σιχάθηκα..αν ηθελες ρε ντέμη κάνε ενα κύκλο απο ανθρώπους που ξέρεις και μπορούν να σε βοηθήσουνε,κάνε μια αρχή και ασε τα μπλα μπλα η αλλιώς τράβα στη γυναίκα σου να σου τραγουδάει.
    Ο Μελισσανίδης επειδή συνεργαζονται οι εταιρείες του με μεγάλους πελάτες όπως η ΤΕΡΝΑ Α.Ε(εταιρεία μου), αβαξ τεχνική αλλά και πολλές ευρωπαικές είναι εγγύηση και πιστέυω οτι οταν κρίνει σωστό θα επανέλθει...

dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Τετ 22 Αυγ 2012, 05:08

Διάβαζα σήμερα για ενδιαφέρον αγγλικής εταιρείας για αγορά της ΑΕΚ.Υπάρχει περίπτωση ρε παίδες να αγοράσει την εταιρεία οπως είναι κάποιος και μάλιστα αγγλος?Η μήπως είναι μούφα εκ των εσω για ευνόειτους λόγους?λέω τώρα εγώ..
    Που είναι ολοι αυτοί οι αεκάρες που πέρασαν και εφαγαν τον αγλέωρα τώρα?Γιατί δεν εμφανίζονται 2-3,να βάλουν ενα κεφάλαιο σαν εγγύση ωστε να μπορεί η ομάδα να παίρνει δάνεια,να πληρώσει παλιές εκρεμμότητες που είναι "βαρίδια" μέχρι η ομάδα να ορθοποδήσει?Σαν εγγύηση λέω δεν είπα να τα χαρίσουνε,και μετά θα ακολουθήσουν κι άλλοι,και κυρίως ο κόσμος...Πού είναι όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου?
    Ο νικολαιδάκος ολο συνελέυσεις και παπαριές,απο μαιντανό ούτε σεντς...ουστ παλιόβλαχε.Αλλά πώς να ρθεί ο άλλος αφού πρώτη μούρη θα βρεί τον χατζηχρήστο,είναι κι αυτό ενα θέμα θα μου πείς.Εβαλαν τον μαυρο για βιτρίνα και περιμένουν λες κι ο ανθρωπος είναι ο βεστερβελε.Μαζέυονται όλοι που και που πίνουν ενα καφέ βαράνε και κανα σίβας και φέυγουν όπως ήρθαν.

magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Τετ 22 Αυγ 2012, 05:57

Στην ΑΕΚ δεν είναι ποτέ κάτι σίγουρο αν δεν τελεσιδικίσει...Το σενάριο "Επενδυτής" που στο τέλος αποσύρεται το έχουμε βαρεθεί να το ακούμε οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
    Μαϊμουνιές των μετόχων για να κερδίζουν χρόνο μπας και πέσει κανένα φράγκο από την υπόθεση του Μάκαρου και σώσουν την παρτίδα (Οκτώβρης δικαστήριο)
    Εγώ πάντως δεν πιστεύω λέξη από όσα λέγονται...Θα δείξει!
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Τετ 22 Αυγ 2012, 06:47

Μαλλον πλάκα κάνεις?Τι λεφτά να πάρεις απ τον αγαπούλα για τσιγάρα? η μάλλον ποιός θα πρωτοπάρει αν πάρει κάποιος, γιατί η μισή περιουσία του είναι δευμεσμένη απ το κράτος.
    Αν δε πέσει χαρτί βαρβάτο χαιρέτα μας το πλάτανο..

magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Τετ 22 Αυγ 2012, 07:14

Τον έχεις για "φτωχούλη" τον Μάκαρο...?
    Δεν είπα ότι θα πάρουν, άλλα σε τι ελπίζουν...Τελευταίο τους χαρτί είναι μιας και χρήμα δεν ξαναβάζουν.
    Αν αποφασιστεί πάντως τελικά να "ξηλώσουν" τον αγαπούλα λεφτά θα πάρει η ΑΕΚ και θα είναι αρκετά αυτό το πιστεύω...Τώρα το πόσα θα είναι δεν το ξέρω.
    Δεν είναι τυχαίες οι κινήσεις του για συμβιβασμό με την ΑΕΚ και η προσπάθεια πριν λίγες μέρες να πάρει δικηγόρο τον Κούγια...!
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Πεμ 23 Αυγ 2012, 03:35

Θα ξεκινήσω με το οτι δεν βάζουν χρήμα δλδ γίνετε συνελευση μετόχων ο πολυμέτοχος λέει οτι εγω κύριοι δεν βάζω απο το δικό μου μερίδιο μία(και οποιοι άλλοι ακολουθήσουν),και θα πρέπει μέσα σε 8 μήνες να βρει άλλο αγοραστή πολυμέτοχο(βλέπε ολυμπιακό κοκκαλη μαρινάκη).Αλλιώς οι μετοχές δεσμέυονται γίνονται ανενεργές δλδ ούτε παίρνει ούτε βάζει μία και μένει απραγος χωρίς να χάνει τίποτα απο το μετοχικό του κεφάλαιο.Μετά οι υπόλοιποι μέτοχοι θα πρέπει να ορίσουν πρόεδρο και να συντηρήσουν με οποιονδήποτε τρόπο την εταιρεία(βλέπε παοκ βάζελο).
    Τώρα επειδή δεν υπάρχει ακόμη καμία απο τις παραπάνω περιπτώσεις τα φράγκα του αγαπούλα ξέρεις που θα πάνε ας πούμε τα μισά?τρίβει τα χέρια του ο αβραμίδης να γίνει το συντομότερο.....ενω αν ηταν στην περίπτωση του βαζελου η παοκ ολα τα λεφτά πάνε στην ομάδα και στους μετόχους που συνεχίζουν και ο αβραμίδης παίρνει τα @@μου.
    Κατάλαβες λοιπόν τι παίζει και τί γίνετε?
    Δεν λές σε μιά Α.Ε δεν βάζω η φέυγω οποτε γουστάρω.
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Πεμ 23 Αυγ 2012, 04:44

Δεν ξέρω κατα πόσο παρακολουθείς ρεπορτάζ ΑΕΚ άλλα οι 2 μεγαλομέτοχοι έχουν σταματήσει την χρηματοδότηση εδώ και 2.5 χρόνια...Μοστράρανε από μια μαριονέτα (Αδαμίδης-Supporters) να τους κάνει την βρώμικη δουλειά και ούτε σε συνελεύσεις συμμετέχουν ούτε τπτ.
    Ενώ δεν χρηματοδοτούν κάνουν το παν για να μην χάσουν τις μετοχές της ΠΑΕ πλάθωντας σενάρια για δήθεν επενδυτές που μετά από λίγο καιρό αποσύρονται,λασπόνωντας τυχών πραγματικούς ενδιαφερόμενους και θέτοντας όρους λες και θα πουλήσουν την Τσέλση ενώ προσφέρουν μόνο χρέη.Οι λόγοι?
    1. Τυχών απολαβή χρημάτων από την υπόθεση Ψωμιάδη.
    2. Η αλλαγή ΑΦΜ που μεθοδεύουν από ομάδα Β' Εθνικής για να καθαρίσουν την ΠΑΕ με εξευτελιστικό κόστος.
    Έτσι κρατούν την ομάδα όμηρο, την έχουν εξευτελίσει και μικρύνει σε αφάνταστο βαθμό χωρίς να κουνιέται φίλο από τους οργανωμένους.
    Επαγγελματίες λαμόγια...

Άλλος μέτοχος δεν υπάρχει παρά μόνο η Ερασιτεχνική (Original) η οποία με τα ψίχουλα που παίρνει από τους μετόχους κάτω από το τραπέζι για την πάρτη της και τα υπόλοιπα τμήματα, κάνει τα στραβά μάτια και δεν ασχολείται καθόλου με την ΠΑΕ.

Εγώ επιμένω πάντως....Αν τυχών παρθούν χρήματα από τον αγαπούλα θα έχει σίγουρα σημαντικό μερίδιο και η ΑΕΚ .Αν υπάρχει ως Αθλητική Ενωση Κων/τών μέχρι τότε βέβαια..
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Πεμ 23 Αυγ 2012, 13:44

magakos έγραψε:Δεν ξέρω κατα πόσο παρακολουθείς ρεπορτάζ ΑΕΚ άλλα οι 2 μεγαλομέτοχοι έχουν σταματήσει την χρηματοδότηση εδώ και 2.5 χρόνια...Μοστράρανε από μια μαριονέτα (Αδαμίδης-Supporters) να τους κάνει την βρώμικη δουλειά και ούτε σε συνελεύσεις συμμετέχουν ούτε τπτ.
    Ενώ δεν χρηματοδοτούν κάνουν το παν για να μην χάσουν τις μετοχές της ΠΑΕ πλάθωντας σενάρια για δήθεν επενδυτές που μετά από λίγο καιρό αποσύρονται,λασπόνωντας τυχών πραγματικούς ενδιαφερόμενους και θέτοντας όρους λες και θα πουλήσουν την Τσέλση ενώ προσφέρουν μόνο χρέη.Οι λόγοι?
    1. Τυχών απολαβή χρημάτων από την υπόθεση Ψωμιάδη.
    2. Η αλλαγή ΑΦΜ που μεθοδεύουν από ομάδα Β' Εθνικής για να καθαρίσουν την ΠΑΕ με εξευτελιστικό κόστος.
    Έτσι κρατούν την ομάδα όμηρο, την έχουν εξευτελίσει και μικρύνει σε αφάνταστο βαθμό χωρίς να κουνιέται φίλο από τους οργανωμένους.
    Επαγγελματίες λαμόγια...

Άλλος μέτοχος δεν υπάρχει παρά μόνο η Ερασιτεχνική (Original) η οποία με τα ψίχουλα που παίρνει από τους μετόχους κάτω από το τραπέζι για την πάρτη της και τα υπόλοιπα τμήματα, κάνει τα στραβά μάτια και δεν ασχολείται καθόλου με την ΠΑΕ.

Εγώ επιμένω πάντως....Αν τυχών παρθούν χρήματα από τον αγαπούλα θα έχει σίγουρα σημαντικό μερίδιο και η ΑΕΚ .Αν υπάρχει ως Αθλητική Ενωση Κων/τών μέχρι τότε βέβαια..

Μάκη μη τα μπερδέθεις.Πολυμέτοχος και πρόεδρος είναι ο αδαμίδης-supporters αυτός πλήρωσε και κατέχει το πλεοψηφικό πακέτο,τώρα με τι κεφάλαια είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Αν ηταν μόνο 2 μέτοχοι τότε δεν μιλάμε για Α.Ε αλλά για Ε.Ε.Τις μετοχές δεν τις χάνουν τουτέστιν το κεφαλαιο τους απλά δεσμέυεται,είναι σαν να έχεις ενα τραπεζικό λογαριασμό ταμιευτηρίου χωρίς να μπορείς να πάρεις η να βάλεις μία.Τις μετοχές τις χάνουν οταν η εταιρεία δηλώσει πτώχευση και μόνο.Η ερασιτεχνική αναλαμβάνει οταν παραιτηθεί ο πολυμέτοχος και αν αυτή δηλώσει κόλλημα με τη σειρά της το θέμα το αναλαμβάνει το πρωτοδικείο.Καθε χρόνο η ΑΕΚ αποδίδει ετήσιο ισολογισμό στο ΥΠ.ΟΙΚ. Κι αν 2.5 χρόνια το πρωτογενές κεφάλαιο(μετοχοι) έχουν να πιστώσουν τα ταμεία της παε τότε το χρέος θα πρέπει να είναι 2,5 φορές νεγαλύτερο της αξίας της παε μόνο για χρέη ως προς το κράτος.Φαντάσου λοιπόν γιατί ζημιά μιλάμε.
    Ο τζίγκερ και οι υπόλοιποι αυτό κάνανε συντηρούσαν την ομάδα για να μην έχει χρέη και να μένει κερδοφόρα και εδινε λίγα για μεταγραφές γιαυτό εκλεγε ο βάζελος..

magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Παρ 24 Αυγ 2012, 04:45

Τι έκανε ο Αδαμίδης....?Πλήρωσε...? Laughing Laughing Laughing
    Επί προεδρίας του δεν πληρώθηκε τίποτα μα τίποτα...Ούτε εφορία ούτε παίκτες ούτε υποχρεώσεις προς τρίτους.Τι γίνανε τα έσοδα της ομάδας?
    Ενας απλώς μπροστάρης-υπαλληλάκος ήτανε ο Σταύρακας και έφερε εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε...!
    Το μετοχολόγιο έχει αλλάξει από το 2004.
    2 είναι στην ουσία οι μέτοχοι...Το 75% περίπου των μετοχών είναι Παπάς-νοτιάς (Παπάς=Supporters) η ερασιτεχνική (που τους ανέχεται σκανδαλωδώς) κατέχει το απαραίτητο 10% όπως σε κάθε ΠΑΕ + ότι απέμεινε πλέον από το αρχικό ποσοστό του Κανελόπουλου (7-8%)
    Από εκεί και πέρα ο Ντέμης έχει το 4-5% και τα υπόλοιπα είναι μικρομέτοχοι...

Βασικά εμένα δεν με απασχολεί το πόσοι και τι ποσοστό κατέχουν οι παρών μέτοχοι...Αυτό που θέλω είναι να σηκωθούν και να ξεκουμπιστούν από την ομάδα και να βγει επιτέλους κάποιος να τους ξεμπροστιάσει...Γιατί είναι αρκετοί αυτοί που ξέρουν τι σκατά υπάρχουν στην όλη ιστορία άλλα κανείς δεν λέει επίσημα την αλήθεια στον κόσμο..
    Όταν ανακοίνωσε ο Μαύρος συνέντευξη τύπου για να το κάνει τότε ξαφνικά παρουσιάστηκε "επενδυτής" από το πουθενά για να μην το κάνει...
    Φίλε παίζεται μεγάλο παιχνίδι στην πλάτη της ΑΕΚ εδώ και χρόνια άλλα τι να λέμε...Εγώ αν δεν βγει η αλήθεια ή αν δεν αποκαταστήσουν το κύρος της ομάδας που καταστρέψανε, όχι διαρκείας άλλα ούτε στραγάλια δεν τους προσφέρω.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Παρ 24 Αυγ 2012, 14:59

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Και "γκόμενα" να ήσουνα...μου έβγαλες τα άντερα να σε φέρω να πεις δυό αλήθειες,γιατί υπάρχουν κι άλλες τις ξέρω αλλα εσύ θα τις πεις.
    Ο Αεκτζής δεν είναι οπαδός με την έννοια οπαδός,αλλά ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ.Ο πατέρας μου μαζί με συναδέλφους του έρχονται απο το Αγρίνιο να δουν την ΑΕΚ(3 ωρες δρόμος)και φέυγουν,το ίδιο γίνεται και απο θεσσαλονίκη και αλεξ/πολη,ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ.Είναι αρρώστια που δεν τη έχουμε γάυροι βάζελοι.Ποσες φορές γέμισε το οακα η ΑΕΚ και πόσες ο βάζελος?Αστο μη το παίξεις η ΑΕΚ.
    Δεν χάνει το κύρος της μια ομάδα με τεράστια ιστορία ΠΟΤΕ.. λάθος σου.

thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Δημοσίευση από thant Τρι 02 Οκτ 2012, 07:10

«E ρε Παστίτσιο που θέλετε!»

ΑΕΚ - Σελίδα 2 Aggelos

Ο Έλληνας προπονητής δέχτηκε πρόταση από την ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου, όμως, δεν έδωσε αμέσως την απάντηση του καθώς έπρεπε να μιλήσει με τον Πνευματικό του.

Τελικά, ο Πνευματικός του Αγγελου Αναστασιάδη είπε όχι στην ΑΕΚ και αμέσως σε facebook και twitter αναρτήθηκαν στάτους και έγιναν χιουμοριστικά σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα. Από το ότι ο Πνευματικός είναι Παναθηναϊκός μέχρι και τον γέροντα Παστίτσιο...

* Ξέρει μπάλα ο Πνευματικός και βλέπει!

* Ξέρουμε αν έχει τον ίδιο πνευματικό με τον Τσουκαλά;

* Ο Θεός παρακολουθεί και παρεμβαίνει στην Super League...Ήμαρτον ρε Άγγελε!!

* breaking news: Ο Πνευματικός νέος προπονητής της ΑΕΚ.

* Τα λόγια του Πνευματικού από έγκυρη πηγή: «Τέκνον μου, περίμενε λίγο καιρό και θα σου έρθει ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ ούτε με θαύμα δεν σώζεται. Αμήν!»

*Ο Πνευματικός είδε όραμα την Παναγία την Βαζελοφορούσα.

* Ο Άγγελος απάντησε αρνητικά επειδή είδε όραμα λέει πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα του δικέφαλου αετού.

* Σύσσωμος ο λαός της ΑΕΚ στην εκκλησία την Κυριακή, να προσευχηθεί και να παρακαλέσει.

* Μήπως πνεύμα πονηρόν και κακό ετρύπωσεν εις τον άγγελον;; Τι να πω, άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου.

* Κουράγιο φίλοι της ΑΕΚ. Ούτε ο Θεός δεν σας θέλει.

* Πάρτε τον θα κάνει εκκλησία τα αποδυτήρια.

* Ε ρε Παστίτσιο που θέλετε!!!!

* Έχε γεια Παναγιά, τα μιλήσαμε, όνειρο ήταν, (δεν) τα συμφωνήσαμε

* Το να ζητάει προπονητής την άδεια του πνευματικού του για να αναλάβει μια ομάδα, αυτό μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να συμβεί.

* Σήμερα άργησα να πάω στην δουλειά μου. Ο πνευματικός μου μ είπε να κοιμηθω ενα μισάωρο ακόμη

* LOL (βαζελος ο πνευματικός!

*Αεκαπόρριπcον.

* +ΠΡΟΠΟΝΗCON+.

gazzetta.gr
    thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Δημοσίευση από thant Τρι 02 Οκτ 2012, 07:13

"Κουράγιο φίλοι της ΑΕΚ. Ούτε ο Θεός δεν σας θέλει".

Ούτε ο Θεός... gelio
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Τετ 03 Οκτ 2012, 04:51

Μη γελάς....Στον δρόμο μου βαδίζεις και εσύ!
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Τετ 03 Οκτ 2012, 05:55

Αν και δεν τον πολυπάω γιατί έχει κάτι από τον τραμπουκισμό του Μητρόπουλου, οφείλω να του πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για όσα είπε ΔΗΜΟΣΙΑ και ειδικά για τον Χατζηρουφιάνο...
    Έδειξε ότι όντως έχει αρχ@&ια.Ο λόγος για τον Βασίλη Δημιτριάδη.

Σε δηλώσεις του στο Sentra fm ο Βασίλης Δημητριάδης, επιτέθηκε στον Δημήτρη Χατζηχρήστο.
    Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δημητριάδη:

Για το τι συνέβη με τον ίδιο και τον Χρήστο Κωστή: «Επειδή έχει χαθεί η μπάλα σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ θα σας πω μόνο ότι ποτέ δεν έχω βάλει προσωπικό συμφέρον όταν πρόκειται για την ΑΕΚ. Εμένα με πήραν Σάββατο βράδυ και μου είπαν να επιστρέψω στην ομάδα γιατί υπάρχει πρόβλημα. Συναντήθηκα μαζί τους, μου είπαν τι θέλουν και ότι θα φύγει ο Βαγγέλης (σ.σ. Βλάχος).
    Χθες το βράδυ, όταν ο Κωστής πήγε στην προπόνηση, επειδή δεν τον ενημέρωσε κάνεις, μίλησα κι εγώ με τον Δημητρέλο, αλλά τα αφήσαμε επειδή ήταν το θέμα του προπονητή, αλλά χθες το βράδυ ρώτησα "Ανδρέα τι γίνεται, θα μείνω εγώ ή ο Χρήστος" και μου είπε "Όχι, θα μείνει ο Χρήστος"».

Για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο: «Στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια κάνει κουμάντο ένας, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Ενας μεταμορφωμένος διάβολος, θέλει να ελέγχει τα πάντα, τις διοικήσεις, θέλει να ανεβοκατεβάζει τις διοικήσεις, να τους ελέγχει, για να στερεί τα όνειρα χιλιάδων ΑΕΚτζήδων.
    Εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον κάλεσα δημόσια να κάνει μια κίνηση, να μαζέψει πέντε άρρωστους, να βγει μπροστά. Και αν το έκανε αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ θα είχε μια διοίκηση πανίσχυρη, αλλά αυτό δεν το ήθελε. Είναι ο τελευταίος αρχηγός ομάδων που είναι ακόμη εκεί. Δεινόσαυρος είναι; Είναι ένας αλήτης και πρέπει να φύγει από την ομάδα για να σωθεί.

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ της καταστροφής και ο Χατζηχρήστος παίρνει το τηλέφωνο τον Δημητρέλο και του λέει κάνε αυτό, κάνε εκείνο.

Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ΑΕΚ. Ο Χατζηχρήστος κάποιους τους παίζει στα χεράκια του. Οποιος βρεθεί να βάλει στο ίδιο τραπέζι θα έχει λύσει το πρόβλημα της ΑΕΚ. Αλλά αυτός δεν προσπάθησε καν. Στις 30 Μαΐου του 2005 αν ο Μελισσανίδης είχε έρθει, η ΑΕΚ θα είχε γήπεδο, θα είχε τα πάντα. Ποιος είναι ο καταστροφέας; Αυτός ο άνθρωπος δεν πήγε ποτέ να πει "Ελα να βρούμε μια λύση". Να μαζέψει όλους αυτούς τοιυς ανθρώπους ποτυ είναι πανίσχυροι και είναι ΑΕΚάρες. Όχι να πάρουμε καμιά χορηγιούλα για την Ερασιτεχνική. Ο ρόλος του είναι εκεί.

Κάποτε η Ορίτζιναλ πήγαινε παντού, τώρα κάθεται πίσω από ένα γραφείο και ένα τηλέφωνο και μιλάει. Γιατί δεν πήγε σε ένα σπίτι να μιλήσει; Στον Δέλλα να του πει "Ελα στην ΑΕΚ". Γιατί δεν το 'κανε; Γιατί δεν θέλει. Η ΑΕΚ για να σωθεί πρέπει να πάει στο σπίτι του αυτός ο άνθρωπος. Και κανείς δεν το λέει δημόσια. Ε το λέω εγώ. Ολοι φοβούνται τον Χατζηχρήστο. Ενας δεν τον φοβάται μόνο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Χατζηχρήστος οφείλει να πάει στο πέταλο και να κάνει ό,τι τη δεκαετία του '50 ή να δώσει τα ηνία σε νέα παιδιά, να τα γαλουχήσει. Τώρα δε βλέπεις πια πουθενά ΑΕΚ. Όλα τα παιδιά είναι Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός. Πού είναι η ΑΕΚ;».

Για τον Δημήτρη Βιντιάδη: «Στον Βιντιάδη κάνουν πόλεμο μέσα από την ΑΕΚ. Πού πάει κι αυτός ο άνθρωπος να μπλέξει; Η ΑΕΚ είναι 10 κομμάτια. Πώς θα ενωθεί; Ο καθένας κάνει το δικό του επικοινωνιακό παιχνίδι για πάρτη του.

Για την ΑΕΚ το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η επόμενη μέρα. Μπορεί να μην υπάρχει ΑΕΚ. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει ενότητα. Ο Μελισσανίδης τα τελευταία 10 χρόνια τους ειπε τρεις φορές να γυρίσει. Και λέω ένας από όλους που έχουν λεφτά να του πει "Ελα πάμε μαζί. Πόσα βάζεις, να βάλω και πάμε". Ο Βούρος προσπάθησε. Ο Χατζηχρήστος δεν προσπάθησε».

Για τον Αγγελο Αναστασιάδη και τον Τραϊανό Δέλλα: «Ο Αναστασιάδης 100% πήρε την απόφασή του γιατι δεν αποφασίζει αυτός, "αποφασίζει" άλλος και είναι σεβαστό. Ο Τραϊανός αγαπάει την ομάδα. Αλλά φοβήθηκε την ίδια την ΑΕΚ, όχι το να κάτσει στον πάγκο»
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Πεμ 04 Οκτ 2012, 14:36

Και τι είπε ο Δημητριάδης?Καλά έκανε και τα είπε κάποιος δημόσια αλλά και τι έγινε?Και γω στα παραπάνω ποστ αν και γάυρος τα ίδια είπα,λοιπόν θα αλλάξει τίποτα?
    Το ξαναλέω αν δεν έρθει ο μήτσος η ΑΕΚ πάει για φούντο...Τι βιντιάδες και ντιβιντίδες και πουστοάγγλους μου λές τώρα..
    Και χαρτί έχει και κόσμο φραγκάτο να συνεισφέρει έχει και "πολλά λαμόγια" που θα δουλέψουν για αυτόν.

Πιστέυω σε μερικούς μήνες θα είναι ιδιοκτήτης της ΑΕΚ.
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Πεμ 06 Δεκ 2012, 09:49

Αν υπάρχει κάποιο είδος ανθρώπου που μπορεί να με κάνει να αισθανθώ ΑΗΔΙΑ τότε αυτό είναι το είδος Μανωλάς.
    Πόσο εμετικός μπορεί να γίνει κάποιος στην ζωή του γλύφοντας...Μέγα υποκριτές και μικροί άνθρωποι σε όλο τους το μεγαλείο. (Οικογένεια Μανωλά).
    Ειδικά για τον Στέλιο που κάποιοι τον έχουν βαφτίσει "Σημαία της ΑΕΚ"... :play :play :play

@ Μεγάλη γιορτή σήμερα και μαζί μια ημερομηνία αξέχαστη. 6-12-12. Η μέρα που ο Στέλιος Μανωλάς αηδίασε και τους τελευταίους ΑΕΚτζήδες. Και για να αρχίσω με ερώτηση που δεν θα απαντηθεί ποτέ. Ενας φίλος από το aek.com βρήκε την ακριβή έκφραση στην παλαιότερη συνέντευξη, την οποία όλοι θυμόμαστε, και την έβαλε δίπλα με την χθεσινή μεγάλη συνέντευξη του ΣΤέλιου στο ΦΩΣ. Είχε πει το 2010: "Θα κοιτάξουμε το συμφέρον του Κώστα,όχι της ΑΕΚ" Λέει στο ΦΩΣ:"Ο Κώστας μπορει να αποφέρει μεγάλη υπεραξία στον ολυμπιακό".

@ Και ρωτάω ρε Στελάρα; Γιατί ο ΟΣΦΠ που πήρε έτοιμο τσάμπα τον σέντερ μπακ της ΑΕΚ με δεκάδες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη και παρουσίες στην Εθνική δικαιούται να πάρει την υπεραξία του Κωστάκη; Γιατί δεν δικαιούταν η ΑΕΚ όπως έλεγες δεξιά κι αριστερά; Επειδή πήρε τον αναπληρωματικό των 5 συμμετοχών του Θρασύβουλου και τον έκανε αυτό που είναι σήμερα; Δηλαδή ο ΟΣΦΠ του έκανε χάρη ενώ στην ΑΕΚ έκανες εσύ χάρη; Ντροπή ρε Στέλιο. Οπως και ντροπή είναι να λες πως δεν έχεις... διαβάσει το συμβόλαιο του. Κι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή είναι στην ίδια συνέντευξη που σε... καταξίωσε και σε έκανε πρώτο θέμα στην μεγαλύτερη εφημερίδα του ΟΣΦΠ να έχεις το θράσος να μιλάς για την ΑΕΚ και το πως έφτασε ως εδώ. Ασχολήσου με τον ανηψιό σου και την ομάδα του. Α, και με την Νίκη Βόλου. Ωραία τον γλύφεις αυτόν που σου την βρήκε την δουλειά. Ηρθες παιδί γυμνασίου κι έφυγες με άσπρα μαλλιά. Ούτε αυτά τα μαλλιά που άσπρισαν στην ΑΕΚ δεν σέβεσαι.

@ Επειδή κάποιοι θα πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα να επαναλάβω εδώ ότι η ευθύνη της απώλειας του K. Μανωλά από την ΑΕΚ είναι της διοίκησης Αδαμίδης και ΚΥΡΙΩΣ και περισσότερο των μετόχων που για 150.000 ευρώ δεν διαφύλαξαν μια τόσο σημαντική επένδυση της ομάδας ώστε να διεκδικήσουν την υπεραξία της. Για το ότι πήγε στον ΟΣΦΠ ευθύνη έχει ο ίδιος και ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ - ΘΕΙΟΣ του. H σημαία της ΑΕΚ φρόντισε ώστε να πάει ο Κωστάκης στην μοναδική ομάδα που η ΑΕΚ δεν θα έπαιρνε ούτε τροφεία σε αντίθεση με το εξωτερικό. Τον πήγε λοιπόν στην ομάδα που δεν έδωσε ευρώ στην ΑΕΚ, τον πήγε για να τα λέμε όλα εκεί που ανοίγουν... οι πόρτες. Ας σταματήσει να υποτιμά την νοϋμοσύνη μας με μαλακίες τύπου «ήμουν στην Ρόδο όταν πήγε στον ΟΣΦΠ και δεν ήξερα». Ντροπή Στέλιο. Και καλορίζικια η καινούργια σου αγάπη. Σίγουρα όταν θα σε πετάξουν σαν χρησιμοποιημένη... χαρτοπετσέτα η ΑΕΚ θα είναι εδώ. Γιατί δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει πως συγχωρεί και χειρότερα. Σε περιμένουμε λοιπόν για το ξεροκομματάκι σου μόλις τελειώσει ο νέος... έρωτας. Μέχρι τότε όμως κάνε μας την χάρη και μην ασχολείσαι με την ΑΕΚ. Η υποκρισία έχει και τα όρια της. Απόλαυσε την Νίκη Βόλου και την πρώτη φορά στην καριέρα σου που δεν θα ασχολείσαι με την... διαιτησία.

@ Ελπίζω η ημερομηνία 17 Ιανουαρίου να έχει να κάνει μόνο με τα τυπικά και όχι με τα ουσιαστικά. Εκτός αν υπάρχει κάποιος σοβαρός και εξηγήσιμος λόγος που πρέπει να φτάσουμε μέχρι τότε περιμένοντας την λύτρωση από τους Βιντιάδη - Χάρις και τους υπόλοιπους. Αν υπάρχει πρέπει να το μάθουμε. Αν δεν υπάρχει πρέπει να τελειώνουμε γρηγορότερα. Ή έστω να αρχίσουμε γρηγορότερα για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Παίζουμε συνέχεια στα όρια. Μην καούμε.

ΑΕΚ - Σελίδα 2 2b00ce2335eaa936c2f130bf4a616b04
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Πεμ 06 Δεκ 2012, 16:10

magakos έγραψε:Αν υπάρχει κάποιο είδος ανθρώπου που μπορεί να με κάνει να αισθανθώ ΑΗΔΙΑ τότε αυτό είναι το είδος Μανωλάς.
    Πόσο εμετικός μπορεί να γίνει κάποιος στην ζωή του γλύφοντας...Μέγα υποκριτές και μικροί άνθρωποι σε όλο τους το μεγαλείο. (Οικογένεια Μανωλά).
    Ειδικά για τον Στέλιο που κάποιοι τον έχουν βαφτίσει "Σημαία της ΑΕΚ"... :play :play :play

@ Μεγάλη γιορτή σήμερα και μαζί μια ημερομηνία αξέχαστη. 6-12-12. Η μέρα που ο Στέλιος Μανωλάς αηδίασε και τους τελευταίους ΑΕΚτζήδες. Και για να αρχίσω με ερώτηση που δεν θα απαντηθεί ποτέ. Ενας φίλος από το aek.com βρήκε την ακριβή έκφραση στην παλαιότερη συνέντευξη, την οποία όλοι θυμόμαστε, και την έβαλε δίπλα με την χθεσινή μεγάλη συνέντευξη του ΣΤέλιου στο ΦΩΣ. Είχε πει το 2010: "Θα κοιτάξουμε το συμφέρον του Κώστα,όχι της ΑΕΚ" Λέει στο ΦΩΣ:"Ο Κώστας μπορει να αποφέρει μεγάλη υπεραξία στον ολυμπιακό".

@ Και ρωτάω ρε Στελάρα; Γιατί ο ΟΣΦΠ που πήρε έτοιμο τσάμπα τον σέντερ μπακ της ΑΕΚ με δεκάδες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη και παρουσίες στην Εθνική δικαιούται να πάρει την υπεραξία του Κωστάκη; Γιατί δεν δικαιούταν η ΑΕΚ όπως έλεγες δεξιά κι αριστερά; Επειδή πήρε τον αναπληρωματικό των 5 συμμετοχών του Θρασύβουλου και τον έκανε αυτό που είναι σήμερα; Δηλαδή ο ΟΣΦΠ του έκανε χάρη ενώ στην ΑΕΚ έκανες εσύ χάρη; Ντροπή ρε Στέλιο. Οπως και ντροπή είναι να λες πως δεν έχεις... διαβάσει το συμβόλαιο του. Κι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή είναι στην ίδια συνέντευξη που σε... καταξίωσε και σε έκανε πρώτο θέμα στην μεγαλύτερη εφημερίδα του ΟΣΦΠ να έχεις το θράσος να μιλάς για την ΑΕΚ και το πως έφτασε ως εδώ. Ασχολήσου με τον ανηψιό σου και την ομάδα του. Α, και με την Νίκη Βόλου. Ωραία τον γλύφεις αυτόν που σου την βρήκε την δουλειά. Ηρθες παιδί γυμνασίου κι έφυγες με άσπρα μαλλιά. Ούτε αυτά τα μαλλιά που άσπρισαν στην ΑΕΚ δεν σέβεσαι.

@ Επειδή κάποιοι θα πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα να επαναλάβω εδώ ότι η ευθύνη της απώλειας του K. Μανωλά από την ΑΕΚ είναι της διοίκησης Αδαμίδης και ΚΥΡΙΩΣ και περισσότερο των μετόχων που για 150.000 ευρώ δεν διαφύλαξαν μια τόσο σημαντική επένδυση της ομάδας ώστε να διεκδικήσουν την υπεραξία της. Για το ότι πήγε στον ΟΣΦΠ ευθύνη έχει ο ίδιος και ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ - ΘΕΙΟΣ του. H σημαία της ΑΕΚ φρόντισε ώστε να πάει ο Κωστάκης στην μοναδική ομάδα που η ΑΕΚ δεν θα έπαιρνε ούτε τροφεία σε αντίθεση με το εξωτερικό. Τον πήγε λοιπόν στην ομάδα που δεν έδωσε ευρώ στην ΑΕΚ, τον πήγε για να τα λέμε όλα εκεί που ανοίγουν... οι πόρτες. Ας σταματήσει να υποτιμά την νοϋμοσύνη μας με μαλακίες τύπου «ήμουν στην Ρόδο όταν πήγε στον ΟΣΦΠ και δεν ήξερα». Ντροπή Στέλιο. Και καλορίζικια η καινούργια σου αγάπη. Σίγουρα όταν θα σε πετάξουν σαν χρησιμοποιημένη... χαρτοπετσέτα η ΑΕΚ θα είναι εδώ. Γιατί δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει πως συγχωρεί και χειρότερα. Σε περιμένουμε λοιπόν για το ξεροκομματάκι σου μόλις τελειώσει ο νέος... έρωτας. Μέχρι τότε όμως κάνε μας την χάρη και μην ασχολείσαι με την ΑΕΚ. Η υποκρισία έχει και τα όρια της. Απόλαυσε την Νίκη Βόλου και την πρώτη φορά στην καριέρα σου που δεν θα ασχολείσαι με την... διαιτησία.

@ Ελπίζω η ημερομηνία 17 Ιανουαρίου να έχει να κάνει μόνο με τα τυπικά και όχι με τα ουσιαστικά. Εκτός αν υπάρχει κάποιος σοβαρός και εξηγήσιμος λόγος που πρέπει να φτάσουμε μέχρι τότε περιμένοντας την λύτρωση από τους Βιντιάδη - Χάρις και τους υπόλοιπους. Αν υπάρχει πρέπει να το μάθουμε. Αν δεν υπάρχει πρέπει να τελειώνουμε γρηγορότερα. Ή έστω να αρχίσουμε γρηγορότερα για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Παίζουμε συνέχεια στα όρια. Μην καούμε.

Αυτός που έγραψε το άρθρο με έκανε να κλάψω... Laughing
    1 το θέμα πιστέυω αναλύθηκε σε προηγούμενα ποστ
    2 Ο Επαγγελματισμός δεν βλέπει χρώματα και ιδέες
    3 Απο την ίδια βρύση νερό πίνουνε.δλδ τι περίμενες να σου πει?

thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Δημοσίευση από thant Πεμ 06 Δεκ 2012, 16:47

magakos έγραψε:Αν υπάρχει κάποιο είδος ανθρώπου που μπορεί να με κάνει να αισθανθώ ΑΗΔΙΑ τότε αυτό είναι το είδος Μανωλάς.

Πραγματικά κατάντια...
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Τρι 15 Ιαν 2013, 15:52

Ανέκδοτο
    Ελεγχος της ΠΑΕ ΑΕΚ απο το 2004 θα γίνει για 1000000000η φορά σύμφωνα με τον υπουργό γιάννη ιωαννίδη που δεν έχει καμιά αρμοδιότητα μεν αλλά τα λέει για να τα λέει...
    Τράβα ωρε μαλάκα ιωαννίδη.....
    Το ένα μπουρδέλο διεδέχετε το άλλο,τι κακό είναι αυτό?

magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

ΑΕΚ - Σελίδα 2 Empty Παυλής: Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου

Δημοσίευση από magakos Δευ 04 Φεβ 2013, 08:01

Τι είπε ο επιθετικός της ΑΕΚ για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του

Ο Μιχάλης Παυλής ήταν καλεσμένος στην Αθλητική Κυριακή και αναφέρθηκε εκτενώς στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και τόνισε πως η αγάπη του για την ΑΕΚ είναι τέτοια που δίνει ακόμα και τη ζωή του γι' αυτήν!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παυλής:

-Τι ακριβώς είχες νιώσει;
    Ένιωθα μουδιάσματα στα πόδια και στα χέρια είχα παράλυση σε σημεία στο σώμα μου, πήγα στην προπόνηση και πάταγα τα πόδια μου και έπεφτα κάτω. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι παίζει....

-Οι γιατροί τι σου είπαν, ποια ήταν η διάγνωση της ασθένειας σκλήρυνση κατά πλάκας;
    Ναι κάπως έτσι, δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου όταν έμαθα τι ακριβώς είναι η ασθένεια αυτή και μετά ξεκίνησε ο δικός μου γολγοθάς. Είμαι όμως άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω με τίποτα , είμαι εγωιστής και δεν θα με νικήσει η αρρώστια. Δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα παιδί 20 ετών να υποβάλλεται σε αυτού του είδους της θεραπείες με αγωγές και τρεις φορές την εβδομάδα με ενέσεις. Όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ και είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες δεν με έπαιρναν για το θέμα της υγείας μου.

-Οι γιατροί τι σου είπαν ότι μπορεί και να μην ξαναπαίξεις ποδόσφαιρο;

Ναι βεβαίως δεν ήξεραν με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον και μου είπαν και αυτό το ενδεχόμενο οτι μπορεί να μην παίξω ξανά... Μου είπαν οτι αν δεν προσέξω δεν θα ξαναπαίξω.

-Συμπαράσταση είχες;

Από λίγους ανθρώπους μόνο η οικογένεια μου με στήριξε σε αυτή την περιπέτεια .Αισθάνθηκα ότι η ΆΕΚ με πέταξε εκείνη τη στιγμή.

-Σε είχαν χαρακτηρίσει νέο Ντέμη όταν ήρθες...

«Ίσως και για αυτό το λόγο με πέταξαν εκείνη την περίοδο».

-Εκδίκηση στο πρόσωπο του Ντέμη;

«Ίσως!»

-Έχεις φανταστεί πως αυτό που κάνεις είναι επικίνδυνο και για τη ζωή σου;

«Ναι το φαντάστηκα αλλά δεν σκέφτηκα στιγμή να ζητήσω να γυρίσω στην προετοιμασία. Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι τέτοια που ακόμα και τη ζωή μου δίνω και το απέδειξα. Πέρασε αμυδρά από το μυαλό μου αλλά στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα! Η ΑΕΚ τώρα πραγματικά μας χρειάζεται όλους!Βιώνω δύσκολα δεν γίνονται πληρωμές και δεν θέλω να επιβαρύνεται τους γονείς μου.Θα την σώσουμε την παρτίδα είναι βέβαιο και εμένα στη δήλωση που είχα κάνει ότι αν πέσουμε θα το κόψω, αλλά δεν θα χρειαστεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Έχει επεξεργασθεί από τον/την magakos στις Δευ 04 Φεβ 2013, 08:05, 2 φορές συνολικά
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Δευ 04 Φεβ 2013, 08:03

Α ρε Μιχαλάρα....... Thank  you
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Δευ 15 Απρ 2013, 06:01

Ο Μιχαλάρας είναι όντως μιχαλάρας και μπράβο του.στα παπάρια του η μπάλα την υγεία του να έχει και όλα γίνονται.

Εκείνο το χιπατζής το χατζηχρήστο φοβάμαι μη πέσει σε καμιά κατάθλιψη....ΟΥΣΤ παλιομπουρδέλο αλλά δε φταίει αυτός άλλοι φταίνε.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 12:49