Δεν βλέπεις εγώ..? Κύριος πάντα και ας πότισα φαρμάκι τον Θανάση εχθές.
4 απαντήσεις
Παναθηναϊκός
magakos- Administrator
Πόλη : Καβάλα
Μέλος από : 16/01/2010
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Παναθηναϊκός
Τσ τσ τσ....Τι πειραχτήρι που είσαι ρε!
thant- Moderator
Μέλος από : 21/01/2010
- Δημοσίευση Ν°52
magakos έγραψε:Τσ τσ τσ....Τι πειραχτήρι που είσαι ρε!
Κανένα πρόβλημα, άλλωστε το κυπελλάκι δεν είναι κάτι που θα με κάνει να στεναχωρηθώ αν αποκλειστώ.
Ο μόνος λόγος για να πάρω στα σοβαρά το κύπελλο είναι να παίξω με τον GAY-ρο, και αυτό για το γόητρο.
Αλλά επειδή είσαι αεκάκι 0-3 στη ρεβάνς.
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°53
thant έγραψε:
Και το 1-3 αρκεί...
Δεν το αποκλείω.Άλλωστε εμείς είμαστε ικανοί για το καλύτερο ή το χειρότερο και το αποδεικνύουμε συχνά τα τελευταία 3 χρόνια.
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°54
magakos έγραψε:thant έγραψε:
Και το 1-3 αρκεί...
Δεν το αποκλείω.Άλλωστε εμείς είμαστε ικανοί για το καλύτερο ή το χειρότερο και το αποδεικνύουμε συχνά τα τελευταία 3 χρόνια.
Το απόδειξες για ακόμα μια φορά. Έκανες τον menea μάγκα και ποιός τον ακούει
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°55
Δεν τον έκανα....Είναι μάγκας! Ο γραφικός Μπέος είναι το μόνο μελανό τους σημείο φέτος.
Και εσείς πάντως στον δρόμο μας βαδίζετε και είναι κρίμα να καταντούν έτσι ιστορικές ομάδες.
Και εσείς πάντως στον δρόμο μας βαδίζετε και είναι κρίμα να καταντούν έτσι ιστορικές ομάδες.
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°56
magakos έγραψε:
Λες να καταντήσω αεκάκι? Μπαααα, δε νομίζω
Η ομάδα είναι όντως σε μια δύσκολη φάση διοικητικά αλλά πιστεύω θα βρει τον δρόμο της
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°57
thant έγραψε:magakos έγραψε:
Λες να καταντήσω αεκάκι? Μπαααα, δε νομίζω
Η ομάδα είναι όντως σε μια δύσκολη φάση διοικητικά αλλά πιστεύω θα βρει τον δρόμο της
Μιλάω για τα συσσωρευμένα χρέη σας τα οποία αγγίζουν τα 80εκ....
Ποιος θα βάλει το χέρι στην τσέπη?
Όλοι δείχνουν να βγάζουν έξω την ουρά τους...Μακάρι να βρείτε λύσεις πάντως!
dimitris7- Vip Member
Πόλη : Αγρίνιο
- Δημοσίευση Ν°58
Ποιά χρέη με λές....λοιπόν ο βάζελος δεν έχει πληρώσει μία οχι μόνο για τις μεταγραφές που έχει κάνει τη στιγμή που ομάδες Α,Β,Γ πληρώνουν τουλάχιστον τα μισά η και λιγότερα.Εχουν καταντήσει να μην τους δίνουν ούτε τον βοτανικό σαν οικόπεδο για να φτιάξουν(το κράτος) το δικό τους σπίτι.Το κακό ξέρεις ποιο είναι? οτι ούτε η TEΡNA A.E μια απο τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικες εταιρίες της ευρώπης δεν αναλαμβάνουν πλέον το έργο κατασκευής γηπέδου αν και εφόσον υπάρξει ανάδοχος...
Μιλάμε για κατάντια που συνεχίζεται.
Δέν θα ξανασχοληθώ με το θέμα.
Μιλάμε για κατάντια που συνεχίζεται.
Δέν θα ξανασχοληθώ με το θέμα.
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°59
Ωραίο το κολπάκι.
Δίνουμε ένα μαϊμού πέναλτι στους σιχ@μερούς για να πάρουν το πρωτάθλημα, και μετά ένα ακόμα στη Νέα Σμύρνη για να τους βουλώσουμε το στόμα.
Αυτή είναι η αλήθεια για την πιο βρομερή ομάδα της Ελλάδας.
Να μην ξεχάσω όμως και τον επόπτη. Δεν τον είδα στο δεύτερο ημ. να σηκώνει με τον ίδιο ζήλο το σημαιάκι.
Οι ψεύτες ας πανηγυρίσουν ακόμα ένα βρομερό πρωτάθλημα ισάξιο της ιστορίας τους.
Δίνουμε ένα μαϊμού πέναλτι στους σιχ@μερούς για να πάρουν το πρωτάθλημα, και μετά ένα ακόμα στη Νέα Σμύρνη για να τους βουλώσουμε το στόμα.
Να μην ξεχάσω όμως και τον επόπτη. Δεν τον είδα στο δεύτερο ημ. να σηκώνει με τον ίδιο ζήλο το σημαιάκι.
Οι ψεύτες ας πανηγυρίσουν ακόμα ένα βρομερό πρωτάθλημα ισάξιο της ιστορίας τους.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°60
thant έγραψε:Ωραίο το κολπάκι.
Στην ιστορία του Ολυμπιακού δεν είμαστε ουτε εγώ ούτε εσυ ούτε και πολλοί άλλοι γάυροι βάζελοι κ.τ.λ να βάλουν στο στόμα τους.
Στη προκειμένη περίπτωση βλέπεις μόνο κόκκινα γιατί?Το συνοθύλευμα το δικό σου εδώ και χρόνια το ξεχνάς?Πόσα χρόχια έπρεπε να βγαίνεις 4-5 και με ακολουθείς?Ποτέ δε σου πήγε η περιέργεια γιατίκαι ψάχνεις ψίλους στα άχυρα?.......
Και στη τελική κάποιο βάζουν κάποια μυριάκια στις επιχειρήσεις τους και οφείλουν να τις υπερασπιστούν αλλιώς.....
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°61
dimitris7 έγραψε:Και στη τελική κάποιο βάζουν κάποια μυριάκια στις επιχειρήσεις τους και οφείλουν να τις υπερασπιστούν αλλιώς.....
Δηλαδή ρε συ Δημήτρη τι λες...? Επειδή έβαλε κάποια μύρια ο Ολυμπιακός φέτος να του δώσουμε ασυλία?
Πέρυσι γιατί ωρυόσασταν εσείς για διαιτησία και ΕΠΟ...? Και ο ΠΑΟ πέρυσι είχε χώσει κάποια σεβαστά μύρια.(Άσχετο αν δεν του βγήκαν αρκετοί παίκτες)
Και η ΑΕΚ επί Enic & Nedmend (για να μην πω για το 2008) είχε χώσει του κόσμου τα μύρια άλλα η τότε παράγκα δεν την άφησε να σηκώσει κεφάλι πράγμα που σε πολύ μεγάλο βαθμό έφερε το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα που είχε τότε.
Να τα λέμε όλα όπως είναι και όχι όπως μας συμφέρει να τα δούμε.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°62
Δεν είπα ούτε υπονόησα αυτό,απλά είπα οτι όταν έχεις μια επιχείρηση και Π.Α.Ε σαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ την "προσέχεις".
Δέν έχω δίκιο?
Είναι πολλά τα ευρά φίλε πιστεψέμε και είσαι εν μέρη λάθος.
Δέν έχω δίκιο?
Είναι πολλά τα ευρά φίλε πιστεψέμε και είσαι εν μέρη λάθος.
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°63
Δημήτρη εγώ δεν τα βλέπω έτσι τα πράγματα...
Εγώ ξέρω ότι και υπόλοιπες ομάδες μπάλα παίζουνε...Και αν καταφέρνουν κάποια στιγμή και δημιουργήσουν καλή ομάδα έστω και με λίγα χρήματα πρέπει να παίρνουν αυτό που δικαιούνται.
Αν πρέπει όποιος βάζει λεφτά να παίρνει τους τίτλους ακόμη και αν δεν το αξίζει τότε ας φτιαχτεί το πρωτάθλημα για αυτούς και να μην ταλαιπωρούνται άδικα οι υπόλοιπες ομάδες.
Καταλαβαίνω τι εννοείς με τα περί προστασίας απλά ποτέ μου δεν μπόρεσα να τα δεχτώ και όχι άδικα πιστεύω...
Θυμήσου την περίοδο 1987-1996. Αισθανόσουν όμορφα τότε?
Δεν φταίνε αυτοί πάντως...Όλοι αυτοί λαμόγια είναι.Το φταίξιμο είναι δικό μας που ασχολούμαστε ακόμη με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και καμαρώνουμε μάλιστα για ότι γίνεται.
Εγώ ξέρω ότι και υπόλοιπες ομάδες μπάλα παίζουνε...Και αν καταφέρνουν κάποια στιγμή και δημιουργήσουν καλή ομάδα έστω και με λίγα χρήματα πρέπει να παίρνουν αυτό που δικαιούνται.
Αν πρέπει όποιος βάζει λεφτά να παίρνει τους τίτλους ακόμη και αν δεν το αξίζει τότε ας φτιαχτεί το πρωτάθλημα για αυτούς και να μην ταλαιπωρούνται άδικα οι υπόλοιπες ομάδες.
Καταλαβαίνω τι εννοείς με τα περί προστασίας απλά ποτέ μου δεν μπόρεσα να τα δεχτώ και όχι άδικα πιστεύω...
Δεν φταίνε αυτοί πάντως...Όλοι αυτοί λαμόγια είναι.Το φταίξιμο είναι δικό μας που ασχολούμαστε ακόμη με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και καμαρώνουμε μάλιστα για ότι γίνεται.
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°64
KANENAΣ ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ..
Την χρονιά που έχουμε φάει τιμωρίες για επεισόδια που έχουν γίνει εκτός γηπέδου με την αστυνομία ,την χρονιά που φάγαμε τιμωρία για το ντου στους παϊκτες ΜΑΣ ,χωρίς να πειραχτεί κανένας αντίπαλος παίκτης ή διαιτητής ...οι γαύροι που σε ένα ματς πετάξανε κέρμα σε διαιτητή και τον ξάπλωσε κάτω με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και που οι διάφοροι γνωστοί-άγνωστοι φουσκωτοί που συχνάζουν στις φυσούνες τις έπαιζαν με τους παϊκτες του παοκ στο ημίχρονο ,ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝΕ !!!!
Η πλάκα; Για το περιστατικό με τις μπουνιές στην φυσούνα δεν είχε γραφτεί τίποτα απο τον παρατηρητή!!!!!
panathinaikos-press.blogspot.com
Την χρονιά που έχουμε φάει τιμωρίες για επεισόδια που έχουν γίνει εκτός γηπέδου με την αστυνομία ,την χρονιά που φάγαμε τιμωρία για το ντου στους παϊκτες ΜΑΣ ,χωρίς να πειραχτεί κανένας αντίπαλος παίκτης ή διαιτητής ...οι γαύροι που σε ένα ματς πετάξανε κέρμα σε διαιτητή και τον ξάπλωσε κάτω με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και που οι διάφοροι γνωστοί-άγνωστοι φουσκωτοί που συχνάζουν στις φυσούνες τις έπαιζαν με τους παϊκτες του παοκ στο ημίχρονο ,ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝΕ !!!!
Η πλάκα; Για το περιστατικό με τις μπουνιές στην φυσούνα δεν είχε γραφτεί τίποτα απο τον παρατηρητή!!!!!
panathinaikos-press.blogspot.com
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°65
Ξεχνάς και τα εγκλήματα που έγιναν στη λεωφόρο επι φιλιπίδη προεδρό σας η κάνω λάθος?Δέν μπήκα ούτε θα μπώ στη διαδικασία αυτή γιατί δε βγάζει πουθενά.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°66
magakos έγραψε:Δημήτρη εγώ δεν τα βλέπω έτσι τα πράγματα...
Συμφωνώ,αλλά σου λέω με λίγα λόγια οτι την μεγαλύτερη μερίδα της πίτας την έχουν Ολυμπιακός-Παναθηναικός-ΑΕΚ και τα υπόλοιπα τα μοιράζονται οι άλλες ομάδες.Είναι δηλαδή να στο πώ κιαλλιώς η καβάλα οικονομικά να διατηρηθεί πολύ πιο δυσκολα απο την ΑΕΚ έστω κι αν έχει(λέμε τώρα) τα ίδια έξοδα-έσοδα.Δέν είδα κανέναν να πηγαίνει σε συνεδριάσεις της ΕΠΑΕ και να πει το παραπονό του?.....
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°67
Κορυφαία ελληνική ομάδα ο ΠΑΟ
Κορυφαία ελληνική ομάδα ο ΠΑΟ
Στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας, ανάμεσα στις ελληνικές ομάδες, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στατιστικής Ποδοσφαίρου για την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ενώ δεύτερος είναι ο Ολυμπιακός, δέκα θέσεις χαμηλότερα. >
Οι «πράσινοι» είναι 24οι συνολικά, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί 10 θέσεις πιο κάτω και την ΑΕΚ 24.
Καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη βάσει στατιστικής είναι η Μπαρτσελόνα, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.
Η στατιστική έρευνα έγινε με βάση πρωταθλήματα από 47 χώρες και συνυπολογίστηκαν τόσο τα αποτελέσματα τους εντός των συνόρων, όσο και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.
Αναλυτικότερα οι θέσεις των ελληνικών ομάδων:
Θέση-Ομάδα-Βαθμοί
24 Παναθηναϊκός 1.535
34 Ολυμπιακός 1.448,5
48 ΑΕΚ 1.287
91 ΠΑΟΚ 927
129 Άρης 715,5
171 Πανιώνιος 589,5
187 Ξάνθη 559,5
197 Ηρακλής 544
360 ΟΦΗ 348,5
370 Λάρισα 339,5
429 Αιγάλεω 287,5
517 Χαλκηδόνα 229
549 Ιωνικός 208
556 Εργοτέλης 201
617 Αστέρας Τρίπολης 163
Οι 20 πρώτες ομάδες της Βαθμολογίας:
Θέση-Ομάδα-Βαθμοί
1 Μπαρτσελόνα 2550
2 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2523
3 Λίβερπουλ 2414
4 Άρσεναλ 2410
5 Ίντερ 2358
6 Μπάγερν Μονάχου 2315
7 Μίλαν 2296
8 Ρεάλ Μαδρίτης 2257
9 Τσέλσι 2235
10 Ρόμα 2028
11 Λυών 1958
12 Βαλένθια 1919
13 Γιουβέντους 1894
14 Πόρτο 1873
15 Σέλτικ 1764
16 Αϊντχόβεν 1757
17 Βέρντερ 1701
18 Σεβίλλη 1667
19 Ρέιντζερς 1638
20 Άγιαξ 1636,5
----------------
21 Σαχτάρ 1627,5
22 Σάλκε 1575
23 Βιγιαρέαλ 1562
24 Παναθηναϊκός 1535
Αναλυτικά το δημοσίευμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ
sport-fm.gr
Στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας, ανάμεσα στις ελληνικές ομάδες, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στατιστικής Ποδοσφαίρου για την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ενώ δεύτερος είναι ο Ολυμπιακός, δέκα θέσεις χαμηλότερα. >
Οι «πράσινοι» είναι 24οι συνολικά, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί 10 θέσεις πιο κάτω και την ΑΕΚ 24.
Καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη βάσει στατιστικής είναι η Μπαρτσελόνα, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.
Η στατιστική έρευνα έγινε με βάση πρωταθλήματα από 47 χώρες και συνυπολογίστηκαν τόσο τα αποτελέσματα τους εντός των συνόρων, όσο και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.
Θέση-Ομάδα-Βαθμοί
24 Παναθηναϊκός 1.535
34 Ολυμπιακός 1.448,5
48 ΑΕΚ 1.287
91 ΠΑΟΚ 927
129 Άρης 715,5
171 Πανιώνιος 589,5
187 Ξάνθη 559,5
197 Ηρακλής 544
360 ΟΦΗ 348,5
370 Λάρισα 339,5
429 Αιγάλεω 287,5
517 Χαλκηδόνα 229
549 Ιωνικός 208
556 Εργοτέλης 201
617 Αστέρας Τρίπολης 163
Θέση-Ομάδα-Βαθμοί
1 Μπαρτσελόνα 2550
3 Λίβερπουλ 2414
4 Άρσεναλ 2410
5 Ίντερ 2358
6 Μπάγερν Μονάχου 2315
7 Μίλαν 2296
8 Ρεάλ Μαδρίτης 2257
9 Τσέλσι 2235
10 Ρόμα 2028
11 Λυών 1958
12 Βαλένθια 1919
13 Γιουβέντους 1894
14 Πόρτο 1873
15 Σέλτικ 1764
16 Αϊντχόβεν 1757
17 Βέρντερ 1701
18 Σεβίλλη 1667
19 Ρέιντζερς 1638
20 Άγιαξ 1636,5
----------------
21 Σαχτάρ 1627,5
22 Σάλκε 1575
23 Βιγιαρέαλ 1562
24 Παναθηναϊκός 1535
sport-fm.gr
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°69
Απαράδεκτα τα όσα γίνανε άλλα δεν μου προκαλούν έκπληξη ποια...
Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο...
Αυτό που με εκνεύρισε εμένα πάντως είναι η στάση του Μαρινάκη...
Ο άνθρωπος είναι προκλητικότατος και επικίνδυνος.Πρέπει να κουβαλάει πολύ κόμπλεξ μέσα του.
Το έχω ξαναπεί ότι μου κάνει τον Κόκκαλη να φαίνεται Άγιος μπροστά του.
Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο...
Ο άνθρωπος είναι προκλητικότατος και επικίνδυνος.Πρέπει να κουβαλάει πολύ κόμπλεξ μέσα του.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°70
thant έγραψε:Κορυφαία ελληνική ομάδα ο ΠΑΟ
Θέση-Ομάδα-Βαθμοί
24 Παναθηναϊκός 1.535
34 Ολυμπιακός 1.448,5
48 ΑΕΚ 1.287
91 ΠΑΟΚ 927
129 Άρης 715,5
171 Πανιώνιος 589,5
187 Ξάνθη 559,5
197 Ηρακλής 544
360 ΟΦΗ 348,5
370 Λάρισα 339,5
429 Αιγάλεω 287,5
517 Χαλκηδόνα 229
549 Ιωνικός 208
556 Εργοτέλης 201
617 Αστέρας Τρίπολης 163
Θέση-Ομάδα-Βαθμοί
1 Μπαρτσελόνα 2550
3 Λίβερπουλ 2414
4 Άρσεναλ 2410
5 Ίντερ 2358
6 Μπάγερν Μονάχου 2315
7 Μίλαν 2296
8 Ρεάλ Μαδρίτης 2257
9 Τσέλσι 2235
10 Ρόμα 2028
11 Λυών 1958
12 Βαλένθια 1919
13 Γιουβέντους 1894
14 Πόρτο 1873
15 Σέλτικ 1764
16 Αϊντχόβεν 1757
17 Βέρντερ 1701
18 Σεβίλλη 1667
19 Ρέιντζερς 1638
20 Άγιαξ 1636,5
----------------
21 Σαχτάρ 1627,5
22 Σάλκε 1575
23 Βιγιαρέαλ 1562
24 Παναθηναϊκός 1535
sport-fm.gr
Την Internazionale F.C Milano μπορούμε να τη βάλουμε πρώτη?
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°71
magakos έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο "άνθρωπος" είναι χούλιγκαν και επικίνδυνος για την κοινωνία, αλλά δεν είναι ο μοναδικός αλήτης στο επιτελείο του.
Κάτι άλλο που παρατήρησα εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι η αμορφωσιά του. Δεν ξέρει να μιλήσει και ούτε να συντάξει μια πρόταση. Όχι δεν έχω τίποτα με τους αμόρφωτους, έτσι κι αλλιώς ούτε και εγώ έχω βγάλει κάποιο πανεπιστήμιο, όμως αν εκπροσωπείς έναν κόσμο, είσαι πρόεδρος, δημόσιο πρόσωπο, κάνεις δηλώσεις και δεν ξέρεις να μιλήσεις τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ αστείο.
Αν είχαν πρόεδρο που να μίλαγε όμορφα και πολιτισμένα, δε θα τον καταλάβαιναν στη θύρα 7
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°72
Επειδή έχω συζητήσει με 2-3 Ολυμπιακούς για το θέμα να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Ολυμπιακού που έχουν δυσαρεστηθεί με όσα γίνανε και ειδικά με την στάση του Μαρινάκη...
Δεν είναι όλοι οι Ολυμπιακοί κάφροι...Κάφροι υπάρχουν παντού σε όλες τις ομάδες.
Δεν είναι όλοι οι Ολυμπιακοί κάφροι...Κάφροι υπάρχουν παντού σε όλες τις ομάδες.
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°73
magakos έγραψε:Επειδή έχω συζητήσει με 2-3 Ολυμπιακούς για το θέμα να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Ολυμπιακού που έχουν δυσαρεστηθεί με όσα γίνανε και ειδικά με την στάση του Μαρινάκη...
Φίλε magako αφαίρεσα τα όσα είχα γράψει πάνω στα νεύρα μου και αφήνω μόνο την φωτό.
Ξέρω και εγώ πολλούς δυσαρεστημένους και "αντικειμενικούς" που συγχρόνος πανηγυρίζουν πρωταθλήματα και λένε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°74
magakos έγραψε:Επειδή έχω συζητήσει με 2-3 Ολυμπιακούς για το θέμα να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Ολυμπιακού που έχουν δυσαρεστηθεί με όσα γίνανε και ειδικά με την στάση του Μαρινάκη...
Συμφωνώ απολύτως με σένα και το Θάνο αν και έγραψα ανάλογο θέμα στο σιτε εδώ πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα για τις λαλακίες μαρινάκη.
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°75
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι... σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος και με 78-70 επί της Μακάμπι κατέκτησε το έκτο Ευρωπαϊκό του τρόπαιο.
Έτσι είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες ευρωπαϊκές κούπες στην Ελλάδα
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι... σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος και με 78-70 επί της Μακάμπι κατέκτησε το έκτο Ευρωπαϊκό του τρόπαιο.
Έτσι είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες ευρωπαϊκές κούπες στην Ελλάδα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την thant στις Τρι 10 Μάης 2011, 07:22, 1 φορά