2 απαντήσεις
Αστυνομικοί και κουκουλοφόροι μαζί
thant- Moderator
Μέλος από : 21/01/2010
- Δημοσίευση Ν°1
Αστυνομικοί και κουκουλοφόροι μαζί
dimitris7- Vip Member
Πόλη : Αγρίνιο
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Αστυνομικοί και κουκουλοφόροι μαζί
Πολύ καλό και μεγάλο σοβαρό θέμα αυτό που άνοιξε ο Θανάσης...Ξέρω αρκετά αλλά αυτά που μπορώ να πώ θα τα πώ χωρίς κανένα δισταγμό..
Μη διανοηθεί κανένας και ενοχλήσει την διαχείρηση αυτού του σιτε χωρίς λόγο,γιατί θα υπάρξουν κυρώσεις και μάλιστα μεγάλες.
Μη διανοηθεί κανένας και ενοχλήσει την διαχείρηση αυτού του σιτε χωρίς λόγο,γιατί θα υπάρξουν κυρώσεις και μάλιστα μεγάλες.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°3
ρε Χατζηνικολάου και τριανταφπουτσόπουλε(τουλάχιστον άυτός έβαλε μυαλό) με μπράβους που σε παίρνουν απο το σπίτι σου μέχρι τη δουλειά σου και αντίστροφα αστυνομικοί είναι αυτοί που βρίσκονται μέσα στην αναμπουμπόυλα που έχουν οικογένειες και παίρνουν βασικό 800 ευρώ + υπερωρίες? που θα τους ανοίξεις εσύ το κεφάλι και θα σου πούνε ευχαριστώ.Βρές μου κάποιον που χτύπησαν χωρίς έτσι χωρίς να αποκλείω κάτι.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°4
Και το θέμα ξέρεις ποιό είναι? οτι παλιότερα τη φύλαξή τους σε 24ωρη βάση την είχε η ΕΛ.ΑΣ μέχρι χαρτάκια για ψώνια στο σουπερ μαρκετ τους δίνανε να κάνουνε...και βγαίνουν τώρα δήθεν υπερασπιστές του άδικου που τον κλωτσομπάνιασαν επειδή ήταν ήρεμος διαδηλωτής.Τον τριανταπουτσόπουλο πέρισυ στο παγκράτι στη πλατεία δεληολάνη παρκάρει δίπλα απο μένα κλείνοντας και εμένα ίσως και το τρολει που είχε γραμμή εκεί και στα παπάρια του όλα.Οταν του είπα οτι κλείνεις το μισό δρόμο μου λέει και σένα τι σε πειράζει....Του απάντησα οτι αν δεν είχες τη γυναίκα σου μέσα(ενα καγιεν μάυρο είχε)θα σε στάυρωνα εδώ μπουρδέλο...Να τους χαίρεστε αυτούς που δε πήγαν φαντάροι ποτέ δε πληρώνουν όπως όλοι μας τους φόρους που τους αναλογούν και κοντέυουν να μας πηδήξουν απο πάνω.και μη μου πει κανένας οτι ταίζει 10 νοματέους γιατί δε τους ταίζει αυτός αλλά το κανάλι..τι να πούν αυτοί που έχουν δικές τους εταιρείες και έχουν 70-100 άτομα να πληρώσουν..
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°5
Τα έστειλα στον ίδιο μέσω του σιτε του και δε περιμένω απάντηση βέβαια απο τον ίδιο αλλά απο τους συνεργάτες του τα οποία θα τα εκθέσω εδώ...