Freeware-Tools.Com

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

2 απαντήσεις

Νάντια Μπουλέ

dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Πόλη : Αγρίνιο
    Μέλος από : 21/01/2010

Νάντια Μπουλέ Empty Νάντια Μπουλέ

Δημοσίευση από dimitris7 Σαβ 15 Ιαν 2011, 06:42

Γνώρισα το πατέρα της Δήμαρχο Ναυπάκτου(ΑΙΤ/ΝΙΑΣ) πλέον και πιστέυω και η ίδια όπως μου είπε είναι σαν αυτόν
    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Μπουλέndex.php/the-news/1576-2010-11-21-07-14-03
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Πόλη : Καβάλα
    Μέλος από : 16/01/2010

Νάντια Μπουλέ Empty Απ: Νάντια Μπουλέ

Δημοσίευση από magakos Σαβ 15 Ιαν 2011, 11:29

To λινκ σου είναι λάθος... tongue
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Κυρ 16 Ιαν 2011, 05:27

Η ιδια μου έστειλε το λινκ αλλά δε ξέρω τι συμβαίνει εγω απλά αντιγραφή-επικόληση το έκανα.

dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Παρ 08 Ιουλ 2011, 05:57

Τη βρήκα σήμερα η μάλλον με βρήκε(είμαστε μακρινοί συγγενείς) σε ζαχαροπλαστείο στο παγκράτι.Αδειασε σχεδόν το ζαχαροπλαστείο αλλά δε γλίτωσε το πειραγμα μου..[αν τα φας όλα αυτά θα γίνεις σα τη μάνα σου..λολολολ]κι όσοι δε τη ξέρουν τη κυρα μαρία απο τις καλύτερες γυναίκες ανθρώπους που υπάρχουν στο κόσμο.
    Ρε αρναούτογλου είχες γκόμενα στο σπίτι σου τη μπουλέ και ψώνιζες πατατάκια και γαριδάκια να δείτε DVD....???????Πας καλά...
    Με βοήθησε κάποια στιγμή και για αυτό άνοιξα το θέμα και τις αφείλω πάρα πολλά.

magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Σαβ 09 Ιουλ 2011, 10:07

Δημήτρη είναι μια συμπαθητική παρουσία η Μπουλέ άλλα ως εκεί είναι η γνώμη μου...
    Ως άνθρωπος μπορεί να είναι η καλύτερη δεν ξέρω άλλα δεν νομίζω ότι θα κάνει ιδιαίτερη καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης...Κάτι της λείπει.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Σαβ 16 Ιουλ 2011, 05:01

magakos έγραψε:Δημήτρη είναι μια συμπαθητική παρουσία η Μπουλέ άλλα ως εκεί είναι η γνώμη μου...
    Ως άνθρωπος μπορεί να είναι η καλύτερη δεν ξέρω άλλα δεν νομίζω ότι θα κάνει ιδιαίτερη καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης...Κάτι της λείπει.

Συμπαθητική όπως λές.. ΝΑΙ όσο φαίνετε στο γυαλί.Επειδή τη ξέρω είναι στριμένο άντερο,δύσκολη σαν γυναίκα και δεν ανέχετε πράγματα.Ομορφη μεν απρόσητη δε..εγώ και το ξέρει αν ποτέ γράψει εδώ της είπα οτι αν σε είχα γυναίκα τώρα θα εβλεπες τα ραδίκια ανάποδα.. Laughing

Ας περιμένω απάντηση απο την ίδια το σιτε το ξέρει..
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Δημοσίευση από magakos Σαβ 16 Ιουλ 2011, 05:33

Για να το λες θα ξέρεις καλύτερα.... Laughing
    Πάντως από ότι βλέπουμε χρόνια τώρα για να σταθείς στην Tv θα πρέπει να "προκαλείς"...Με καυτές εμφανίσεις, προσωπική ζωή, ψευτοέρωτες και διαξιφισμούς κατά πρώτο λόγο και σίγουρα να κάνεις και το απαραίτητο "γκελ" στον κόσμο.
    Αν και την συμπαθώ σαν παρουσία, κατά την γνώμη μου νομίζω ότι δεν έχει όλο το πακέτο...Δείχνει σχετικά σεμνή κοπέλα για να κολυμπήσει τόσο βαθιά.
    Δείτε πχ εμφανίσεις και συμπεριφορές της Μενεγάκη στα πρώτα της χρόνια στην Tv...Παραμιλούσε όλη η Ελλάδα.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Δημοσίευση από dimitris7 Σαβ 06 Αυγ 2011, 14:47

Αν και δε βλέπω πολύ τηλεόραση είδα σήμερα το μεσημέσρι ενα σποτάκι του ΑΝΤ1 (flash) ΜΠΟΥΛΕ ΠΑΤΡΑ 1 ΩΡΑ....FLASH

Ισως το έκαναν ειρωνικά δε ξέρω.. γιατί η Ναυπακτος(μπουλέ) είναι απέναντι απο τη πάτρα περπατώντας μπορεί να το κάνεις μια ωρα...
    Σε μεσημεριανάδικο χθές πάλι είπαν αυτά που είπα εδώ και καιρό εγώ εδώ..Τελος το μόνο που μπορεί να κάνει απο media είναι μόνο ραδιο τίποτα άλλο....ο χαρακτήρας δεν αλάζει οπότε...

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 12:28