Freeware-Tools.Com

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

3 απαντήσεις

Φυλακή 14 χρόνια για σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!

magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Πόλη : Καβάλα
    Μέλος από : 16/01/2010

Φυλακή 14 χρόνια για σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!  Empty Φυλακή 14 χρόνια για σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!

Δημοσίευση από magakos Παρ 30 Ιουλ 2010, 05:09

Φυλακή 14 χρόνια για σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!  Donkey

Σε κάθειρξη 14 ετών καταδικάστηκε 30χρονος στην Κένυα επειδή είχε σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!
    Ο Stephen Kipkemoi Rono, χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, παραδέχτηκε την ενοχή του, ενώ ζήτησε επιείκεια γιατί... παρασύρθηκε από δαίμονες και δεν είχε καθαρή σκέψη.
    «Συγνώμη, ζητώ επιείκεια γιατί ήταν οι δαίμονες που με οδήγησαν σε αυτήν την πράξη. Ζω μόνος μου από τότε που με άφησε η γυναίκα μου και παντρεύτηκε άλλον άντρα», δήλωσε στο δικαστήριο.
    Τι να κάνει ο ανθρωπος; Τον άφησε η σύζυγος και ξέσπασε τις ορμές του εκεί που βρήκε πρόχειρα... Μάλιστα, η τοπική αστυνομία τον συνέλαβε την ώρα της σεξουαλικής πράξης!
    Πάντως, τα συμπαθή τετράποδα έχουν πολύ... σουξέ τελευταία: προ μηνών, ένας 66χρονος Άγγλος καταδικάστηκε μετά την ομολογία του ότι έκανε σεξ με γάιδαρο και άλογο!

totefteri.blogspot.com
    thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Μέλος από : 21/01/2010

Φυλακή 14 χρόνια για σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!  Empty Απ: Φυλακή 14 χρόνια για σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!

Δημοσίευση από thant Παρ 30 Ιουλ 2010, 05:34

Τώρα όπως το βλέπω πολύ τουρλωτό κωλαράκι έχει. I love you

Τι περνάνε και αυτά τα γαϊδούρια τις τελευταίες μέρες. Ένα τον πέταξαν με αλεξίπτωτο, ένα άλλο το έκλεισαν φυλακή, και τώρα αυτό.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Πόλη : Αγρίνιο
    Μέλος από : 21/01/2010

Φυλακή 14 χρόνια για σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!  Empty Απ: Φυλακή 14 χρόνια για σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!

Δημοσίευση από dimitris7 Παρ 30 Ιουλ 2010, 13:01

thant έγραψε:Τώρα όπως το βλέπω πολύ τουρλωτό κωλαράκι έχει. I love you

Τι περνάνε και αυτά τα γαϊδούρια τις τελευταίες μέρες. Ένα τον πέταξαν με αλεξίπτωτο, ένα άλλο το έκλεισαν φυλακή, και τώρα αυτό.

Νομίζεις οτι είναι τυχαίο?Εγω πιστέυω είναι η εκδίκηση του γαιδάρου,το μοναδικό ζωντανό που εχει μείνει στην αφάνεια και εχει πέσει το κασέ του είναι ο γάιδαρος.Εχεις δει ποτέ ντοκυμαντέρ να παίζει γάιδαρο?Δε νομίζω...
    Βέβαια υπάρχουν και πιό γνωστά γαιδούρια με την διαφορά οτι αυτά είναι δίποδα γιαυτό μη μπερδευτείτε.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 17:54