3 απαντήσεις
Internationale F.C Milano
dimitris7- Vip Member
Πόλη : Αγρίνιο
Μέλος από : 21/01/2010
- Δημοσίευση Ν°1
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitris7 στις Τρι 05 Νοε 2013, 18:10, 1 φορά
magakos- Administrator
Πόλη : Καβάλα
Μέλος από : 16/01/2010
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Internationale F.C Milano
Και του χρόνου...
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°3
Champions League
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°4
Για τον... Λούτσο καβάλα
Πριν από μερικά χρόνια η Ελένη Μενεγάκη εξεπλάγη όταν άκουσε για τον λούτσο. Πού να ήξερε όμως ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν αυτός που θα της έκλεβε τη σειρά και θα τον χόρταινε για τα καλά. Και μάλιστα εντός έδρας στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ για τους «ερυθρόλευκους», που μας χάρισαν ακόμη μία ευρωπαϊκή στιγμή γέλιου...
Ο Αργεντινός επιθετικός της Μαρσέιγ δεν σεβάστηκε ούτε την ιστορία των λιμανίσιων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ούτε τη σχέση του με τον Κοστάντζο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Ρίβερ Πλέιτ. Μα καλά, δεν έχει καθόλου τρόπους;
Όχι τίποτα άλλο, άφησε και τον Βαγγέλη με τη... γλύκα. Πώς και πώς περίμενε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, ο κατηγορούμενος για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα. Άξιος συνεχιστής του προκατόχου του, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...
leoforos.gr
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°5
Θα ξεπουλήσουν σήμερα τα ψαράδικα....
Έτσι είναι...Επειδή είναι όλες οι υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες "πεθαμένες", ας μην παραμυθιάζονται οι Ολυμπιακοί ότι έφτιαξαν υπερομάδα...
Έτσι είναι...Επειδή είναι όλες οι υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες "πεθαμένες", ας μην παραμυθιάζονται οι Ολυμπιακοί ότι έφτιαξαν υπερομάδα...
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°6
Και όταν δεν ήταν πεθαμένες οι άλλες ομάδες πάλι θίασος ήταν.
Αλλά δεν πειράζει, 38 εμείς 37 όλοι οι άλλοι. Γκαλάκτικος.
Αλλά δεν πειράζει, 38 εμείς 37 όλοι οι άλλοι. Γκαλάκτικος.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°7
Ποιός είπε οτι ο Ολυμπιακός έφτιαξε υπερομάδα ρε παιδιά..εδώ τις τελευταίες μετεγραφές τις έκανε πριν 2 βδομάδες..πλάκα κάνουμε..το θέμα ειναι μη σπάσει ο διάολος το πόδι του και μερικοί δε θα βγάινουν απο το σπίτι τους ουτε στα μπαλκόνια....
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°8
dimitris7 έγραψε:Ποιός είπε οτι ο Ολυμπιακός έφτιαξε υπερομάδα ρε παιδιά..εδώ τις τελευταίες μετεγραφές τις έκανε πριν 2 βδομάδες..πλάκα κάνουμε..το θέμα ειναι μη σπάσει ο διάολος το πόδι του και μερικοί δε θα βγάινουν απο το σπίτι τους ουτε στα μπαλκόνια....
Δημήτρη μάλλον δεν μιλάς με πολλούς γαύρους...Εγώ έχω βαρεθεί να τους ακούω ειδικά φέτος ότι θα τα σαρώσουν όλα!
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°9
dimitris7 έγραψε:Ποιός είπε οτι ο Ολυμπιακός έφτιαξε υπερομάδα ρε παιδιά..εδώ τις τελευταίες μετεγραφές τις έκανε πριν 2 βδομάδες..πλάκα κάνουμε..το θέμα ειναι μη σπάσει ο διάολος το πόδι του και μερικοί δε θα βγάινουν απο το σπίτι τους ουτε στα μπαλκόνια....
Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω το γυρίζω.
Ανάλογα με το τι τους ταΐζουν οι ψαροφυλλάδες τους (γκαλάκτικος2 κτλ) είναι και η άποψή τους.
Αν το πρόβλημα εστιάζεται στις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής ή στην απραξία, τότε ο μόνος υπεύθυνος είναι ο κατηγορούμενος που προσκυνάτε. Είναι ο ίδιος που έβαλε και τον κλειδάριθμο (σκάνδαλο) για να έχει πιο βατό πρόγραμμα πριν το C.L. και φυσικά του ήρθε μπούμερανγκ.
Η συνταγή Κόκκαλη καλά κρατεί. Κλέβουμε το πρωτάθλημα, μπαίνουμε στο τσου λου με μοναδικό σκοπό την κονόμα, μετά διώχνουμε τον προπονητή σαν μοναδικό υπεύθυνο για τον αποκλεισμό, και μετά γκαλάκτικος με τα πρόβατα να χειροκροτούν τον μεγάλο πρόεδρο.
15 χρόνια η ίδια ιστορία και μετά λένε πως άμα σπάσει ο διάολος το πόδι του.....
Προφανώς εννοείς πως θα έρθεις τον Μάη να μου πεις "39 εμείς, 37 όλοι οι άλλοι". Έτσι σας έχουν μάθει και αυτό δυστυχώς ειναι κατάντια.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°10
thant έγραψε:dimitris7 έγραψε:Ποιός είπε οτι ο Ολυμπιακός έφτιαξε υπερομάδα ρε παιδιά..εδώ τις τελευταίες μετεγραφές τις έκανε πριν 2 βδομάδες..πλάκα κάνουμε..το θέμα ειναι μη σπάσει ο διάολος το πόδι του και μερικοί δε θα βγάινουν απο το σπίτι τους ουτε στα μπαλκόνια....
Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω το γυρίζω.
Ανάλογα με το τι τους ταΐζουν οι ψαροφυλλάδες τους (γκαλάκτικος2 κτλ) είναι και η άποψή τους.
Αν το πρόβλημα εστιάζεται στις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής ή στην απραξία, τότε ο μόνος υπεύθυνος είναι ο κατηγορούμενος που προσκυνάτε. Είναι ο ίδιος που έβαλε και τον κλειδάριθμο (σκάνδαλο) για να έχει πιο βατό πρόγραμμα πριν το C.L. και φυσικά του ήρθε μπούμερανγκ.
Η συνταγή Κόκκαλη καλά κρατεί. Κλέβουμε το πρωτάθλημα, μπαίνουμε στο τσου λου με μοναδικό σκοπό την κονόμα, μετά διώχνουμε τον προπονητή σαν μοναδικό υπεύθυνο για τον αποκλεισμό, και μετά γκαλάκτικος με τα πρόβατα να χειροκροτούν τον μεγάλο πρόεδρο.
15 χρόνια η ίδια ιστορία και μετά λένε πως άμα σπάσει ο διάολος το πόδι του.....
Προφανώς εννοείς πως θα έρθεις τον Μάη να μου πεις "39 εμείς, 37 όλοι οι άλλοι". Έτσι σας έχουν μάθει και αυτό δυστυχώς ειναι κατάντια.
Αν εννοείς εμένα βρές μου ενα ποστ εδώ η οπουδήποτε αλλού που να είπα κάτι και το γύρισα γιατί δε με συνέφερε η οτιδήποτε άλλο και τότε ναι είσαι ωραίος αλλιώς δε ξέρω τι να πώ...
Για τα υπόλοιπα θα σου πώ κάτι και κράτησέ το σαν συμβουλή αν θές..μην αναφέρεσαι ποτέ υπονοώντας κάτι και δέυτερο οταν λές κάτι θα πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις κιόλας αλλιώς θα καταντήσεις σαν το μενεα...
Τωρα το θέμα ξέρεις ποιό είναι? οτι μερικά που γράφεις είναι αλήθειες και κανένας λογικός δε τις αποποιείται αλλά δίκιο που δε μπορείς βρείς γιατί τους σκυλοβρίζεις όλους...για να στο λέω κάτι ξέρω..
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°11
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°12
Ντορτμουντ - Μαρσέιγ 2-3 ...........αν ο ολυμπιακός πήγαινε ισοπαλία θα ήταν αυτό το σκόρ?Αν ο ολυμπιακός έχανε θα ηταν αυτό το σκόρ?....μιλάμε για παράγκες επιπέδου...
Υπάρχει περίπτωση οχι ο ολυμπιακός αλλά οποιαδήποτε ομάδα να πάει κόντρα το bet....μιλάμε σε μια 5ετία ναπω..δημιουργήθηκαν 4 κολοσαοί στο στοίχημα έκανα και ενα ανάλογο ποστ στο greekz και το κατάλαβανε μεχρι τώρα ολοι...τι ψαχνουμε να βρούμε λοιπόν..?
Υπάρχει περίπτωση οχι ο ολυμπιακός αλλά οποιαδήποτε ομάδα να πάει κόντρα το bet....μιλάμε σε μια 5ετία ναπω..δημιουργήθηκαν 4 κολοσαοί στο στοίχημα έκανα και ενα ανάλογο ποστ στο greekz και το κατάλαβανε μεχρι τώρα ολοι...τι ψαχνουμε να βρούμε λοιπόν..?
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°13
Έτσι είναι....Πιστεύω ότι θα θυμάσαι και το ανάλογο διπλό της Λιλ στην Μίλαν πριν μερικά χρόνια με συνέπεια τον αποκλεισμό της ΑΕΚ.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°14
magakos έγραψε:Έτσι είναι....Πιστεύω ότι θα θυμάσαι και το ανάλογο διπλό της Λιλ στην Μίλαν πριν μερικά χρόνια με συνέπεια τον αποκλεισμό της ΑΕΚ.
θα βρείς πολλά μη ψάχνεσε απλά θα παρακολουθείς και θα χειροκροτάς τίποτα αλλο...
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°15
Σα να το ξερες...πριν ενάμιση χρόνο περίπου στο ιταλικο φορουμ των νερατζούρι interafora.it κάποιος supermario εκανε ποστ συνέχεια για το τσουλου και μιλάμε δεν έγραφε τιποτα άλλο τσουλου καμπιονατο μπουντεσλίγκα πριμερα ντιβισιον δεν αφησε τίποτα ορθιο ολα στημένα και ολοι μας ηλίθιοι και στραβοί...αφου τον σκυλοβρίζαμε σταμάτησε αφού δήλωσε και οπαδός της κατάνια...αν υπήρχε σήμερα το φορουμ με τα χθεσινά θα έγραφε ιταλική βίβλο λέμε....ποσο δίκιο είχε...
Η ουεφα με τα χθεσινά και προχθεσινά παρατράγουδα που γελάει όλος ο πλανήτης δε ξέρει τίποτα...Ο πλατινί αφού ενδιαφέρθηκε για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου ριχνοντας βόλο καβάλα ηρακλή και στελνοντας το μπέο μερικές μέρες φυλακή καθάρισε το ελλ ποδόσφαιρο...οσο μεγάλος παίχτης ηταν στα γήπεδα τόσο μικρός πρόεδρος είναι στην ουεφα και γκρεμίζει οτι εχτισε με ιδρώτα..Ο γαλλικός αθλητικός τύπος τον έχει στη γκιλοτίνα...ο προκατοχός του μπλάτερ ιταλικής καταγωγής δεν ευνόησε ποτέ ιταλική ομάδα ούτε ο βασιλακόπουλος προεδρος στη fiba ελληνικές στο μπάσκετ...και οι 2 οπου υπήρχε υποψία επεφτε πέλεκυς....κανω λάθος?
Η ουεφα με τα χθεσινά και προχθεσινά παρατράγουδα που γελάει όλος ο πλανήτης δε ξέρει τίποτα...Ο πλατινί αφού ενδιαφέρθηκε για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου ριχνοντας βόλο καβάλα ηρακλή και στελνοντας το μπέο μερικές μέρες φυλακή καθάρισε το ελλ ποδόσφαιρο...οσο μεγάλος παίχτης ηταν στα γήπεδα τόσο μικρός πρόεδρος είναι στην ουεφα και γκρεμίζει οτι εχτισε με ιδρώτα..Ο γαλλικός αθλητικός τύπος τον έχει στη γκιλοτίνα...ο προκατοχός του μπλάτερ ιταλικής καταγωγής δεν ευνόησε ποτέ ιταλική ομάδα ούτε ο βασιλακόπουλος προεδρος στη fiba ελληνικές στο μπάσκετ...και οι 2 οπου υπήρχε υποψία επεφτε πέλεκυς....κανω λάθος?
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°16
ΙΝΤΕΡ ΧΑΛΙΑ........ο Μοράτι απ το πολύ το πιόμα παει τα παράτησε όλα λέμε...
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°17
Πεπε γουαρντιολα στην Ιντερ,μουρίνιο στη ρεάλ φαντάζομαι και τον "δικό" μας γκουαρντιόλα(βαλβέρδε) στη μπάρτσα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Μιλάμε για τη τράμπα του αιώνα...
Μιλάμε για τη τράμπα του αιώνα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitris7 στις Τρι 05 Νοε 2013, 18:39, 1 φορά
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°19
Αυτος που κάθετε ανάμεσα στο βαγγέλα ο michael stipe των R.E.M είναι?
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°20
dimitris7 έγραψε:Αυτος που κάθετε ανάμεσα στο βαγγέλα ο michael stipe των R.E.M είναι?
Εμένα πάλι μου θυμίζει ένα περιπτερά εδώ στην γειτονιά....
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°21
magakos έγραψε:dimitris7 έγραψε:Αυτος που κάθετε ανάμεσα στο βαγγέλα ο michael stipe των R.E.M είναι?
Εμένα πάλι μου θυμίζει ένα περιπτερά εδώ στην γειτονιά....
Αυτός πρέπει νάναι,και σου τραγουδάει shiny happy people...