+2
thant
saoul
6 απαντήσεις
Κουτσομπολεισον......
saoul- Ενεργό μέλος
Πόλη : να μην σε νοιαζει.....
Μέλος από : 16/01/2010
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Κουτσομπολεισον......
ωπα.....ντουβλη ε?
thant- Moderator
Μέλος από : 21/01/2010
- Δημοσίευση Ν°27
saoul έγραψε:ωπα.....ντουβλη ε?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Κυκλοφορεί τη Μεγάλη Εβδομάδα. Μετά τη Τζούλια και την εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε, ο Σειρηνάκης γύρισε τσόντα με τη Μαριάννα Ντούβλη. Το DVD είναι έτοιμο και πρόκειται η εταιρία να το κυκλοφορήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το γύρισαν στην Κέρκυρα με σκηνές ακόμη πιο καυτές από εκείνες της Τζούλιας. Ο Σειρηνάκης έχει ήδη συμφωνήσει και με άλλες επώνυμες κυρίες,να γυρίσει τρεις ακόμη τσόντες. Τώρα με την κρίση βρήκαν οι άνθρωποι τρόπο να τα οικονομήσουν.
πηγή: vraseryzi.com
saoul- Ενεργό μέλος
- Δημοσίευση Ν°28
μαλιστα.....οι αλλες 3 ποιες να ειναι αραγε?
magakos- Administrator
Πόλη : Καβάλα
- Δημοσίευση Ν°29
"Τι έκανε η Μπάστα με έναν λόχο στην Άρτα;"
Ακούστε τι λέει ο άνθρωπος στην τηλεόραση. Ότι η Σάσα Μπάστα πέρασε από έναν ολόκληρο λόχο στην Άρτα. Λογικά ήταν πριν στρίψει στην ...ποιότητα. Ρε τα νούμερα αυτά θα βρεθεί κάποιος να τα μαζέψει; Θα ξεσηκωθούν τα στρατόπεδα ότι δεν είχαν τέτοιες ανέσεις όπως αυτοί στην Άρτα...
troktiko.blogspot.com
Ακούστε τι λέει ο άνθρωπος στην τηλεόραση. Ότι η Σάσα Μπάστα πέρασε από έναν ολόκληρο λόχο στην Άρτα. Λογικά ήταν πριν στρίψει στην ...ποιότητα. Ρε τα νούμερα αυτά θα βρεθεί κάποιος να τα μαζέψει; Θα ξεσηκωθούν τα στρατόπεδα ότι δεν είχαν τέτοιες ανέσεις όπως αυτοί στην Άρτα...
troktiko.blogspot.com
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°30
magako λίγα με τον Μένιο.
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°31
ozzy1908 έγραψε:magako λίγα με τον Μένιο.
Εμ...Τι να κάνουμε αφού είναι παππούςτης....
saoul- Ενεργό μέλος
- Δημοσίευση Ν°32
παρε τηλεφωνο τον....
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°33
Τον μπουμπούκο
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°34
Φουρθιώτης εναντίον Ράδιο Αρβύλα για το λεβιέ!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Με τους παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» και προσωπικά τον Αντώνη Κανάκη τα «βάζει» ο Μένιος Φουρθιώτης, με αφορμή τα σχόλια που έκαναν στην χθεσινή εκπομπή τους και τα υπονοούμενα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Με δελτίο Τύπου, ο μάνατζερ της «απόλυτης» Τζούλιας στάζει… φαρμάκι και επισημαίνει πως η σάτιρα είναι δεκτή αλλά δεν πρέπει να ξεπερνάει τα όρια. «Εκεί χάνεται η μπάλα. Εκεί σταματάς να χαμογελάς. Θυμώνεις». Τι ήταν αυτό που εξόργισε τον Μένιο; Όπως αναφέρει, ο Αντώνης Κανάκης είπε πως θα ήθελε να τον δει να κάθεται πάνω σε λεβιέ αυτοκινήτου το οποίο θα κινείται σε δρόμο με λακούβες. «Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ανοησία; Κακοήθεια; Απωθημένο; Άλλο σάτιρα και άλλο προσβολή». Σιγά, όμως, να μην σταματούσε εδώ! Ο μάνατζερ εξαπολύει επίθεση στον Αντώνη Κανάκη, φυσικά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις… «Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που ερωτοτροπεί κάθε βράδυ με τον floor manager στέλνοντας φιλάκια… Σίγουρα δεν έχω εγώ την ανάγκη να παριστάνω κάτι που δεν είμαι. Σίγουρα δεν έχω την ανάγκη να μοιραστώ φωνακτά με τους τηλεθεατές κρυφές ερωτικές μου επιθυμίες», αναφέρει μεταξύ άλλων. Όσο για το περιβόητο με τον λεβιέ ταχυτήτων; «Αν το έχει δοκιμάσει και του άρεσε ας μοιραστεί την εμπειρία του, δεν είναι κακό», προσθέτει ο Μένιος και καλεί τον Αντώνη Κανάκη να… φερθεί σαν άνδρας! Μάλλον απόψε το βράδυ θα έχουμε συνέχεια…
star.gr
Με τους παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» και προσωπικά τον Αντώνη Κανάκη τα «βάζει» ο Μένιος Φουρθιώτης, με αφορμή τα σχόλια που έκαναν στην χθεσινή εκπομπή τους και τα υπονοούμενα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Με δελτίο Τύπου, ο μάνατζερ της «απόλυτης» Τζούλιας στάζει… φαρμάκι και επισημαίνει πως η σάτιρα είναι δεκτή αλλά δεν πρέπει να ξεπερνάει τα όρια. «Εκεί χάνεται η μπάλα. Εκεί σταματάς να χαμογελάς. Θυμώνεις». Τι ήταν αυτό που εξόργισε τον Μένιο; Όπως αναφέρει, ο Αντώνης Κανάκης είπε πως θα ήθελε να τον δει να κάθεται πάνω σε λεβιέ αυτοκινήτου το οποίο θα κινείται σε δρόμο με λακούβες. «Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ανοησία; Κακοήθεια; Απωθημένο; Άλλο σάτιρα και άλλο προσβολή». Σιγά, όμως, να μην σταματούσε εδώ! Ο μάνατζερ εξαπολύει επίθεση στον Αντώνη Κανάκη, φυσικά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις… «Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που ερωτοτροπεί κάθε βράδυ με τον floor manager στέλνοντας φιλάκια… Σίγουρα δεν έχω εγώ την ανάγκη να παριστάνω κάτι που δεν είμαι. Σίγουρα δεν έχω την ανάγκη να μοιραστώ φωνακτά με τους τηλεθεατές κρυφές ερωτικές μου επιθυμίες», αναφέρει μεταξύ άλλων. Όσο για το περιβόητο με τον λεβιέ ταχυτήτων; «Αν το έχει δοκιμάσει και του άρεσε ας μοιραστεί την εμπειρία του, δεν είναι κακό», προσθέτει ο Μένιος και καλεί τον Αντώνη Κανάκη να… φερθεί σαν άνδρας! Μάλλον απόψε το βράδυ θα έχουμε συνέχεια…
star.gr
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°35
Lol.....Είναι τρομεροί φέτος οι ράδιο αρβύλα.
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°36
Το φιλί του Neville στον scholes
O Paul Scholes χάρισε χθες τη νίκη στη Manchester United επί της City με γκολ στις καθυστερήσεις και ο Gary Neville τον αντάμειψε με ένα φιλί.
Μια παλιότερη φωτογραφία με τον Rooney
Ρε παιδιά τη γίνεται εκεί στη Manchester?
O Paul Scholes χάρισε χθες τη νίκη στη Manchester United επί της City με γκολ στις καθυστερήσεις και ο Gary Neville τον αντάμειψε με ένα φιλί.
Μια παλιότερη φωτογραφία με τον Rooney
Ρε παιδιά τη γίνεται εκεί στη Manchester?
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°37
Άγγλοι ρε....Τι να λέμε.
saoul- Ενεργό μέλος
- Δημοσίευση Ν°38
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°39
Τζούλια Αλεξανδράτου: «Είμαι μεγάλη πόρνη. Ε, και;»
Τζούλια Αλεξανδράτου: «Είμαι μεγάλη πόρνη. Ε, και;»
Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα πετάει όλα έξω και φωτογραφίζεται για το περιοδικό Nitro. Με το γνωστό… απαθές ύφος της, μιλά με τον πιο κυνικό και σκληρό τρόπο για τις επιλογές της, τη showbiz, το χρήμα.
Για μια ακόμη φορά προκαλεί και γίνεται το talk of the town!
«Λοιπόν για να μην βασανίζεται άδικα το μυαλό σας: Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου ναρκωτικά, ούτε με ενδιέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Ζω υγιεινά, ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή, δεν κάνω καταχρήσεις. Όσο για τις βίζιτες, όχι, δεν έχω κάνει, ούτε πρόκειται να κάνω. Γιατί τα ποσά που ζητάω είναι τόσο μεγάλα που δε θέλουν οι άλλοι να πάνε μαζί μου, όχι εγώ. Αυτό που ζητάω εγώ δεν το δίνει ούτε ο πλουσιότερος άνδρας στη Γη. Κι αν βρεθεί τρελός να το κάνει; Ε, τότε όπως μου έχει πει κάποιος “για τόσα λεφτά, ακόμη κι εγώ θα του καθόμουν”», λέει η Τζούλια, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό από την αρχή κιόλας της συνέντευξης.
Η ίδια σε μια σπάνια κρίση αυτοκριτικής παραδέχεται ότι είναι απαθέστατη!
«Το στυλ που έχω στην κάμερα, έτσι όπως φαίνομαι σαν χαμένη, αυτή είμαι εγώ. Απαθέστατη. Όλα αυτά γύρω μου, μου είναι εντελώς αδιάφορα. Το ότι δείχνω χαμένη δεν οφείλεται ούτε στο ότι είμαι πιωμένη, ούτε στο ότι έχω πάρει drugs. Είναι η άμυνά μου, η μάσκα. Μ’ αρέσει κιόλας, γιατί δε γουστάρω να είμαι καλό παιδί. Μ’ αρέσει να είμαι κακό παιδί – και μ’ αγαπάνε γι’ αυτό. Μαζόχες…»!!!!
Επιβεβαιώνει επίσης τις… υποψίες μας πως ότι κάνει είναι προσχεδιασμένο.
«Όλο αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας το κάνω προσχεδιασμένα. Δε με απασχολεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση, δεν μου αρέσω καν στο γυαλί. Θέλω απλά να γίνεται η δουλειά μου καλά. Δηλαδή αν καταλάβω π.χ. ότι το dvd, το σκάνδαλο, παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλα τα κανάλια, έχω πετύχει το στόχο μου. Κι άσε τον καθένα να κακαρίζει, να σχολιάζει και λέει ότι θέλει. Εγώ θα είμαι κάπου έξω και θα πίνω τα κοκτέιλ μου», λέει.
Μάλιστα μας απειλεί ότι πάντα θα βρίσκει κάτι για να ασχολούμαστε μαζί της.
«Δεν μπορούν να πουν και τώρα τι άλλο θα κάνει η Τζούλια; Πάντα υπάρχει κάτι, π.χ να μείνω έγκυος, θα γίνει χαμός»!!!!!
Αν υποψιαστώ ότι η Τζούλια θα μείνει έγκυος για τη δημοσιότητα, θα πεθάααανωωω!!!!
Και όλα αυτά φυσικά για το χρήμα.
«Τώρα που μπορώ να τα αρπάξω και να πάρω το χοντρό χρήμα, θα το κάνω. Γιατί όχι; Με τα λεφτά έχω ψυχοπάθεια. Τα φυλάω για το μέλλον, όπως ο Σκρουτζ έβαζε τις χρυσές λίρες κάτω από το μαξιλάρι του. Αν χάσω ένα 50ευρω θα τρελαθώ. Παρ΄ όλ’ αυτά τα χρήματα δεν σου δίνουν μια αγκαλιά. Η μοναξιά παραμένει μοναξιά, ακόμη κι όταν είσαι πλούσιος», αποκαλύπτει.
Πηγή: Nitro
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°40
Μεγάλε, πες μας που κάνεις πεντικιούρ
Μεγάλε, πες μας που κάνεις πεντικιούρ
θα μας τρελάνει ο τύπος; Αυτό είναι το μυστικό που κάνει αυτά τα πόδια τόσο διάσημα; Ποια Χερτζίκοβα;
Εδώ μιλάμε για πόδι καλλιτεχνικό. Ότι τα βάφει τα νύχια του, δεν το ξέραμε, καθώς φορούσε αθλητικά
παπούτσια ο Cristiano Ronaldo.
troktiko
θα μας τρελάνει ο τύπος; Αυτό είναι το μυστικό που κάνει αυτά τα πόδια τόσο διάσημα; Ποια Χερτζίκοβα;
Εδώ μιλάμε για πόδι καλλιτεχνικό. Ότι τα βάφει τα νύχια του, δεν το ξέραμε, καθώς φορούσε αθλητικά
παπούτσια ο Cristiano Ronaldo.
troktiko
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°41
Λεβεντόπαιδο....
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°42
Τον έφαγε η showbiz
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°43
Η Τζούλια Αλεξανδράτου στα εγκαίνια του «Οίκου Εποχής Σούλα»!!!
Η Τζούλια Αλεξανδράτου στα εγκαίνια του «Οίκου Εποχής Σούλα»!!!
Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν το κεντρικό πρόσωπο στα εγκαίνια του «Οίκου Εποχής Σούλα», που έγιναν χθες λίγο έξω από τη Λάρισα. Η κα Χρυσούλα, η ιδιοκτήτρια, έκανε μια μεγάλη επένδυση σε έναν χλιδάτο οίκο εποχής (έτσι λέγονται πλέον οι οίκοι ανοχής και μας φαίνεται ωραία ιδέα), με σκοπό να βγάλει τον κλάδο από το σκοτάδι και τα σοκάκια. Η παρουσία της Τζούλιας λειτούργησε σαν «μαγνήτης», αφού οι πιστοί της fan κατέκλυσαν τον «Οίκο» και πήραν και μια ιδέα του νέου χώρου. Εννοείται πως η κορδέλα που έκοψε η σταρ ήταν… ροζ!
Zougla.gr
Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν το κεντρικό πρόσωπο στα εγκαίνια του «Οίκου Εποχής Σούλα», που έγιναν χθες λίγο έξω από τη Λάρισα. Η κα Χρυσούλα, η ιδιοκτήτρια, έκανε μια μεγάλη επένδυση σε έναν χλιδάτο οίκο εποχής (έτσι λέγονται πλέον οι οίκοι ανοχής και μας φαίνεται ωραία ιδέα), με σκοπό να βγάλει τον κλάδο από το σκοτάδι και τα σοκάκια. Η παρουσία της Τζούλιας λειτούργησε σαν «μαγνήτης», αφού οι πιστοί της fan κατέκλυσαν τον «Οίκο» και πήραν και μια ιδέα του νέου χώρου. Εννοείται πως η κορδέλα που έκοψε η σταρ ήταν… ροζ!
Zougla.gr
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°44
Μεγαλεία η κα Χρυσούλα (τσατσα)
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°45
Καυτές σαραντάρες σε πάρτι οργίων με… σερβιτόρους!
Καυτές σαραντάρες σε πάρτι οργίων με… σερβιτόρους!
Σάλος έχει ξεσπάσει στο Αγρίνιο από τη δράση τριών πανέμορφων παντρεμένων γυναικών!
Οι «καυτές» σαραντάρες επιδόθηκαν σε ατελείωτο σεξ και ξέφρενα όργια με σερβιτόρους
που εργάζονται σε κλαμπ της πόλης, ενώ το ροζ βίντεο από τις περιπτύξεις τους έχει γίνει ήδη ανάρπαστο.
Espresso
Σάλος έχει ξεσπάσει στο Αγρίνιο από τη δράση τριών πανέμορφων παντρεμένων γυναικών!
Οι «καυτές» σαραντάρες επιδόθηκαν σε ατελείωτο σεξ και ξέφρενα όργια με σερβιτόρους
που εργάζονται σε κλαμπ της πόλης, ενώ το ροζ βίντεο από τις περιπτύξεις τους έχει γίνει ήδη ανάρπαστο.
Espresso
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°46
Ο Δημήτρης ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω
dimitris7- Vip Member
Πόλη : Αγρίνιο
- Δημοσίευση Ν°47
Αυτό έλειπε να μην ξέρω !!! Γίνονταν και παλιότερα ροζ "συναντήσεις" αλλά οι πρωταγωνίστριες δεν ηταν τόσο γνωστές οσο αυτή τη φορά...
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°48
Μου φαίνεται ότι κάτι κρύβεις, μήπως είσαι και μπλεγμένος
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°49
Από όσο μπόρεσα να διακρίνω στο clip πάντως δεν φάνηκε πουθενά παρκαρισμένη η BMW του Δημήτρη...
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°50
Αλεξανδράτου: Επιστρέφω με αισθησιακό θρίλερ
Αλεξανδράτου: Επιστρέφω με αισθησιακό θρίλερ
Η εξαφανισμένη τον τελευταίο καιρό Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει με νέα ταινία. Όπως αποκάλυψε ετοιμάζει αισθησιακό θρίλερ και φυσικά δεν θα σταματήσει τις εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Η Τζούλια εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε νυχτερινό κέντρο της Φθιώτιδας και εκεί προχώρησε σε αποκαλύψεις. Δείτε τη συνέντευξη της Ζούλιας με τα άψογα ελληνικά της και τις μεγάλες αποκαλύψεις.
Η εξαφανισμένη τον τελευταίο καιρό Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει με νέα ταινία. Όπως αποκάλυψε ετοιμάζει αισθησιακό θρίλερ και φυσικά δεν θα σταματήσει τις εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Η Τζούλια εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε νυχτερινό κέντρο της Φθιώτιδας και εκεί προχώρησε σε αποκαλύψεις. Δείτε τη συνέντευξη της Ζούλιας με τα άψογα ελληνικά της και τις μεγάλες αποκαλύψεις.