4 απαντήσεις
Ολυμπιακός
dimitris7- Vip Member
Πόλη : Αγρίνιο
Μέλος από : 21/01/2010
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Ολυμπιακός
ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°27
Ποινική δίωξη στον Μαρινάκη
Ποινική δίωξη στον Μαρινάκη
Νέο σκάνδαλο με εμπλοκόμενο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που κατηγορείται πλέον και για διευκόλυνση άσκησης βίας.
Από το ένα σκάνδαλο στο άλλο βρίσκεται μπλεγμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επιβεβαιώνοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο βρόμικη ομάδα της Ελλάδας. Όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα, ο πρόεδρος των λιμανίσιων, εκτός των άλλων αδικημάτων που τον βαραίνουν από την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, πλέον έχει να αντιμετωπίσει το αδίκημα της υποκίνησης και διευκόλυνσης οργανωμένης ομάδας προσώπων για να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.
Η εισαγγελέας κ. Πόπη Παπανδρέου προέβη σε αυτή την κίνηση με την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, από τον Ιανούαριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2011, με αφορμή την υπόθεση των εκβιασμών νυχτερινών κέντρων στον Πειραιά, από το τμήμα εκβιαστών. Από τις συνομιλίες αυτές προκύπτει οτι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Τσακογιάννης και ο Ιωάννης Παπαδόπουλος συννενοήθηκαν έτσι ώστε να στείλουν οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 7 στον αγώνα Κόρινθος-Παναχαϊκή για να προκαλέσουν επεισόδια εις βάρος του προέδρου των φιλοξενούμενων, Αλέξη Κούγια.
Πιο επίκαιρο από ποτέ...
Το συγκεκριμένο video μετά τις λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την διώξη του Μαρινάκη, αποκτά μεγαλύτερη σημασία.
leoforos.gr
Νέο σκάνδαλο με εμπλοκόμενο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που κατηγορείται πλέον και για διευκόλυνση άσκησης βίας.
Από το ένα σκάνδαλο στο άλλο βρίσκεται μπλεγμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επιβεβαιώνοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο βρόμικη ομάδα της Ελλάδας. Όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα, ο πρόεδρος των λιμανίσιων, εκτός των άλλων αδικημάτων που τον βαραίνουν από την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, πλέον έχει να αντιμετωπίσει το αδίκημα της υποκίνησης και διευκόλυνσης οργανωμένης ομάδας προσώπων για να διαπράξουν το αδίκημα της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.
Η εισαγγελέας κ. Πόπη Παπανδρέου προέβη σε αυτή την κίνηση με την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, από τον Ιανούαριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2011, με αφορμή την υπόθεση των εκβιασμών νυχτερινών κέντρων στον Πειραιά, από το τμήμα εκβιαστών. Από τις συνομιλίες αυτές προκύπτει οτι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Τσακογιάννης και ο Ιωάννης Παπαδόπουλος συννενοήθηκαν έτσι ώστε να στείλουν οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 7 στον αγώνα Κόρινθος-Παναχαϊκή για να προκαλέσουν επεισόδια εις βάρος του προέδρου των φιλοξενούμενων, Αλέξη Κούγια.
Πιο επίκαιρο από ποτέ...
Το συγκεκριμένο video μετά τις λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την διώξη του Μαρινάκη, αποκτά μεγαλύτερη σημασία.
leoforos.gr
magakos- Administrator
Πόλη : Καβάλα
Μέλος από : 16/01/2010
- Δημοσίευση Ν°28
magakos έγραψε:Κάτι μου λέει ότι ο Μαρινάκης θα κάνει ακόμη ποιο αντιπαθητικό τον Ολυμπιακό στους υγιής φιλάθλους...
Είναι αυτό αντίδραση σοβαρού παράγοντα...?
Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές κάνει τον Κόκκαλη να φαίνεται άγιος...
Εγώ το είχα πει...Άσχετα ότι θα την βγάλει καθαρή στο τέλος.
Θα κάνει μήνυση και στην Παπανδρέου λέει (Εισαγγελέας για τα στημένα).Ο άνθρωπος είναι θρασύς και αηδιαστικός και το έχει δείξει πολλές φορές σε μόλις 1 χρόνο.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°29
Παιδάκια το συγκεκριμένο ορίζεται ούτως η άλλως αν διαπράχθηκε και γω σου λέω ναι οτι έγινε σαν πλημέλημα.Το θέμα είναι οτι πίσω απο το χοντρό βρίσκεται ο κόκαλης...
Ξέρετε κανένα που να "πουλάει" κερδοφόρα επιχείρηση?Αν μου βρείτε ένα εγώ θα φορέσω στριγκάκια της γυναίκας μου και θα πάω περπατώντας απο το παγκράτι στο αγρίνιο περπατώντας...
Μην είστε αφελής λοιπόν..το κακό με μένα ξέρεις ποιό είναι?οτι συνέχεια διακαιώνομαι σε οτι γράφω παντού...οχι γιατί είμαι πιό ξύπνιος απλά γιατί πάω συμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση είμαι ρεαλιστής και ακούω αυτούς που ξέρουν και οχι μυαλοπώληδες.
Ο χοντρός ένα πιόνι του κόκαλη είναι για τον ολυμπιακό.Με την siemens εβγαλε τα αντερά του ζημειώνοντας τους γερμανούς και οχι το ελληνικό κράτος γιαυτό όταν τον κάλεσαν στη βουλή είπε πολλά και διάφορα....
Τώρα εξαγόρασε μία απο τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες των Η.Π.Α και πάει λέγοντας...το CNN του πήρε που το κάνει μόνο σε σημαντικούς ανθρώπους όπως και μερικά χρόνια πρίν προσωπική συνέντευξη.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.....
Ξέρετε κανένα που να "πουλάει" κερδοφόρα επιχείρηση?Αν μου βρείτε ένα εγώ θα φορέσω στριγκάκια της γυναίκας μου και θα πάω περπατώντας απο το παγκράτι στο αγρίνιο περπατώντας...
Μην είστε αφελής λοιπόν..το κακό με μένα ξέρεις ποιό είναι?οτι συνέχεια διακαιώνομαι σε οτι γράφω παντού...οχι γιατί είμαι πιό ξύπνιος απλά γιατί πάω συμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση είμαι ρεαλιστής και ακούω αυτούς που ξέρουν και οχι μυαλοπώληδες.
Ο χοντρός ένα πιόνι του κόκαλη είναι για τον ολυμπιακό.Με την siemens εβγαλε τα αντερά του ζημειώνοντας τους γερμανούς και οχι το ελληνικό κράτος γιαυτό όταν τον κάλεσαν στη βουλή είπε πολλά και διάφορα....
Τώρα εξαγόρασε μία απο τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες των Η.Π.Α και πάει λέγοντας...το CNN του πήρε που το κάνει μόνο σε σημαντικούς ανθρώπους όπως και μερικά χρόνια πρίν προσωπική συνέντευξη.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.....
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°30
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°31
Χολεμπας το νέο θέμα ελληνοποίησης....όπως γίνονταν παλιότερα μπουμπλης-ρότσα και άλλα παρατράγουδα...δε ξέρω μπορεί ο πατέρας του να ήταν όντως έλληνας αλλά γιατί πρίν δεν είχε τουλάχιστον ελληνικό διαβατήριο το οποίο αν είναι έτσι βγαίνει αυτόματα απο τη γερμανία.Και γιατί καθυστερεί η υπηκοότητα..?
Εγώ π.χ εβγαλα ιταλικό διαβατήριο πρίν πάω φαντάρος ακόμα σε 24ώρες και μπορώ όποτε γουστάρω να πάρω την ιταλική υπηκοότητα με συνοπτικές διαδικασίες επειδή μπορώ γιατί είμαι Ελληνοιταλός...θέλεις κι άλλο ο αντρέας παλομπαρινι στον αλφα συντάκτης αθλητικών ο πατέρας του είναι ιταλός η μάνα του ελληνίδα το αντίθετο με μένα αλλά εχει ελληνική υπηκοοτητα..
Ρε σαντος αριστερά μπακάκια υπάρχουν Ελληνες τους βρήκες?Αλλος βαλβέρδε μας προέκυψε..
Το βλέπω εγω το έργο θα καταντήσουμε ταρζανια...σειρά παίρνει ο μιραλας
Εγώ π.χ εβγαλα ιταλικό διαβατήριο πρίν πάω φαντάρος ακόμα σε 24ώρες και μπορώ όποτε γουστάρω να πάρω την ιταλική υπηκοότητα με συνοπτικές διαδικασίες επειδή μπορώ γιατί είμαι Ελληνοιταλός...θέλεις κι άλλο ο αντρέας παλομπαρινι στον αλφα συντάκτης αθλητικών ο πατέρας του είναι ιταλός η μάνα του ελληνίδα το αντίθετο με μένα αλλά εχει ελληνική υπηκοοτητα..
Ρε σαντος αριστερά μπακάκια υπάρχουν Ελληνες τους βρήκες?Αλλος βαλβέρδε μας προέκυψε..
Το βλέπω εγω το έργο θα καταντήσουμε ταρζανια...σειρά παίρνει ο μιραλας
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°32
Εμ...τόσοι μετανάστες μαζευτήκανε...Κάπου πρέπει να τους βολέψουν...
Κακώς...Χάνουμε την ταυτότητα μας.
Κακώς...Χάνουμε την ταυτότητα μας.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°33
Να ήταν έλληνες και έλληνας είναι με τον σοφοκλή τον αδαμάντιο κοραή και τον μέγα ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ όποιος λαμβάνει ελληνική παιδεία θάλεγα να παίξουν στην εθνική και οπου θέλουν και μπορούν...εδώ μανα πατέρας καμιά σχέση με ελλάδα ο υποψήφιος ιθαγενής ξέρει απο ελληνικά σουβλάκι μουζάκα πιτα γυρος μαλάκα και άντε να τον κάνουμε ελληνα...παράδειγμα η τζελίλη(μανι τζελι) αλβανίδα ακοντίστρια(καμια σχέση με το τζελίλη στην αρση βαρών) αγωνίστηκε και πήρε ολυμπιακό μετάλιο το 2004 για την ελλάδα....καχι κακιασβιλι τώρα που είπα για αρση βαρων μια απο τα ιδια...δε λες το ιδιο για τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΥΡΟ ΔΗΜΑ ΤΖΕΛΙΛΗ ΛΕΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ που αιωνες να περάσουν δε τους ξεχναει κανενας και λιγα τους δίνει το κράτος για μενα...
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°34
Με βάση το ντερμυ ξέρεις γιατί νευριάζω....? γινετε το παιχνίδι λέμε 15:00 τελειώνει 17:00 περιμένουν τι θα πει ο μαλάκας που μετέδωσε τον αγώνα και τις φυλλάδες για να πούν την παπαριά τους....αν τους πείς τι έβλεπαν δε ξέρουν...μιλάμε κατάντια για να μη πω τίποτα άλλο...
Προς το Χ το βλέπω άυριο το ματσάκι...
Προς το Χ το βλέπω άυριο το ματσάκι...
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°35
Επεσα μέσα....?Τι να το κάνω χάλασα παρότι ωραίο παιχνιδί...2 πράγματα θέλω και το είπα σε κατακόκινο φορουμ εδώ και μέρες και δε μίλησε κανένας..τον ιμπαγάσα σήμερα και οποιονδήποτε άλλο προπονητή εκτός του βαλβέρδε...
Δεν το γουστάρω αποψή μου αν και σήμερα σχετικά καλός ας το πούμε καλός...
Δεν το γουστάρω αποψή μου αν και σήμερα σχετικά καλός ας το πούμε καλός...
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°36
Δεν χρειάζεστε προπονητή Δημήτρη...Απλά σας λείπουν ο Γκαγκάτσης, οι Βίκτορας & Θωμάς και ο Μπεος...
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°37
magakos έγραψε:Δεν χρειάζεστε προπονητή Δημήτρη...Απλά σας λείπουν ο Γκαγκάτσης, οι Βίκτορας & Θωμάς και ο Μπεος...
Επιτέλους ας σταματήσει αυτη η λάσπη για τον θρυλο των γηπέδων.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°38
thant έγραψε:magakos έγραψε:Δεν χρειάζεστε προπονητή Δημήτρη...Απλά σας λείπουν ο Γκαγκάτσης, οι Βίκτορας & Θωμάς και ο Μπεος...
Επιτέλους ας σταματήσει αυτη η λάσπη για τον θρυλο των γηπέδων.
Εσύ μην ακούσεις παράγκα αμέσως στη συμπαράσταση.... Εγώ Μάκη και Θάνο τα έχω γράψει απο το καλοκαίρι κοκκινα φορουμ και δυστυχώς δικαιώνομαι....τώρα σιγά σιγά τους τα λέω και στο greekz και όπως βλέπεις αρχίζουν και συμφωνούνε...Εδωσαν ένα σωρό λεφτά και πήραν εκτός 3-4 παίχτες ολα τα παλτά...να δώ τους κωλοτούμπες τώρα..Ο βάζελος εχει τον καπινο μπράβο στο παλικάρι και άλλους που τους αξιοποιεί και εγώ τα ίδια εχω αλλά ο βάζελος έχει το βέλιτς(χρόνια της οικογενειας) που είναι μεγάλη γάτα παρακολουθεί τα πάντα και κάνει και τα ανάλογα κουμάντα πάντα χωρίς να φένεται...Ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα...χρειάζετε άνθρωπος να φτιάξει ομάδα και να έχει ροστερ ανάλογο των απαιτήσεων..ο βαλβέρδε εφερε και παίζει μόνιμα 1-2 συστήματα με παίχτες που του κάνουν τη δουλεια του.Ο μπολονι χτίζει ομάδα ο τενες το ιδιο ο βάζελος ο αναστο το ιδιο είναι κοουτς που χτίζουν για να παίξουν όπως παλιότερα μπάγεβιτς...Τι κάθομαι και χαλάω το πληκτρολόγιο αφού δε ξέρετε γρι απο μπάλα..
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°39
magakos έγραψε:Δεν χρειάζεστε προπονητή Δημήτρη...Απλά σας λείπουν ο Γκαγκάτσης, οι Βίκτορας & Θωμάς και ο Μπεος...
Ακατανόμαστος: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω και θα το κάνω»
Έρχετε ο πρώτος για το "50-50".
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°40
Οι δέκα Ολυμπιακές εντολές
Διαβάστε τις εντολές που θα πρέπει να ακολουθεί κάποιος για να είναι σωστός οπαδός των λιμανίσιων.
- Ο Ολυμπιακός δεν νικιέται ΠΟΤΕ. Αν νικηθεί έχει υπάρξει κάποιο δόλιο σχέδιο, οπότε η ήττα δεν μετράει και έτσι παραμένει αήττητος.
- Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός πρωταθλητής ακόμα και αν βγει 4ος ή 5ος. Η Πολιτεία ΠΡΕΠΕΙ να βρει τρόπο να πάρει το πρωτάθλημα, ειδάλλως το θέμα (για να είναι σίγουρος) θα πάει στο CAS. Αν πάρει το Κύπελλο πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και σημαντικό τίτλο, αν το χάσει είναι Κυπελλάκι που ούτε καν έχει ασχοληθεί μαζί του.
- Οι άδικες διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού είναι ΠΑΝΤΑ ανθρώπινα λάθη. Κατά του αποτελούν εγκλήματα κατά της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNESCO. Στους εγκληματίες πρέπει να εφαρμόζεται η Σαρία.
- Oταν οι άλλες ομάδες αδικούνται και φωνάζουν είναι κλάψες και «Καΐλες». Οταν φωνάζει ο Ολυμπιακός είναι μαγκιά και τον πνίγει το δίκιο του. Εκ των πραγμάτων ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται.
- Ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά στην Ευρώπη γιατί είναι η πιο άτυχη ομάδα στην ιστορία και επιπλέον υπάρχει σχέδιο της UEFA να τον αδικεί ΜΟΝΙΜΩΣ. Μεγάλες ήττες και αποκλεισμοί οφείλονται σε μια παγκόσμια συνωμοσία κατά του Ολυμπιακού.
- Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις πρέπει να γίνονται από παιδιά που γνωρίζουν το μεγαλείο(!) του Ολυμπιακού και μπορούν να το αποδώσουν ανάλογα. Στις σχολές δημοσιογραφίας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να διδάσκεται η θρυλική μετάδοση του «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 2-1» που αποτελεί μνημείο. Οσοι δημοσιογράφοι σέβονται απλώς τον Θρύλο και (απίθανο ενδεχόμενο αλλά υπάρχει) αρνούνται να κάνουν το άσπρο μαύρο, είναι εχθροί του και ανύπαρκτοι.
- Εν αρχή είναι ο Κόκκαλης. ΠΡΟΕΔΡΟΣ των προέδρων, δίκαιος, αμόλυντος, πήρε τα πάντα χωρίς καμία παρατυπία. Η δήλωση του πως ο Ολυμπιακός δεν παίρνει αγώνες στα χαρτιά αποτελεί μνημείο ειλικρίνειας. Αξιος συνεχιστής του ο Ευάγγελος Μαρινάκης, μέγας του ήθους διδάσκαλος.
- Ο Ολυμπιακός ΠΟΤΕ δεν διέθετε παραρτήματα. Απλά ορισμένες ομάδες μπροστά στο Θρυλικό μεγαλείο δεν μπορούν να αποδώσουν και χάνουν πριν καν μπουν στο χορτάρι. Αυτές οι ομάδες είναι και οι μόνες που αξίζουν να βρίσκονται κάτω από την Ολυμπιακή ομπρέλα και (γιατί όχι;) να τον ανταγωνίζονται.
- ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες αγώνες θεωρούνται αυτές που είναι ανάλογες του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟ στη Ριζούπολη και για εκτός έδρας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια με διαιτητή τον Δημητρόπουλο.
- Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο πιο πύρινος, ο πιο αλύγιστος, 12ος-13ος-14ος και καμία φορά και 15ος παίκτης, τον τρέμει όλος ο πλανήτης και φυσικά έχει το ακαταλόγιστο γιατί όλα τα κάνει για την αγάπη του για τον Θρύλο.
*Οι δέκα Ολυμπιακές εντολές διατίθενται σε πάπυρο, στικάκι και τσιπάκι από όλες τις μπουτίκ.
leoforos.gr
Διαβάστε τις εντολές που θα πρέπει να ακολουθεί κάποιος για να είναι σωστός οπαδός των λιμανίσιων.
- Ο Ολυμπιακός δεν νικιέται ΠΟΤΕ. Αν νικηθεί έχει υπάρξει κάποιο δόλιο σχέδιο, οπότε η ήττα δεν μετράει και έτσι παραμένει αήττητος.
- Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός πρωταθλητής ακόμα και αν βγει 4ος ή 5ος. Η Πολιτεία ΠΡΕΠΕΙ να βρει τρόπο να πάρει το πρωτάθλημα, ειδάλλως το θέμα (για να είναι σίγουρος) θα πάει στο CAS. Αν πάρει το Κύπελλο πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και σημαντικό τίτλο, αν το χάσει είναι Κυπελλάκι που ούτε καν έχει ασχοληθεί μαζί του.
- Οι άδικες διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού είναι ΠΑΝΤΑ ανθρώπινα λάθη. Κατά του αποτελούν εγκλήματα κατά της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNESCO. Στους εγκληματίες πρέπει να εφαρμόζεται η Σαρία.
- Oταν οι άλλες ομάδες αδικούνται και φωνάζουν είναι κλάψες και «Καΐλες». Οταν φωνάζει ο Ολυμπιακός είναι μαγκιά και τον πνίγει το δίκιο του. Εκ των πραγμάτων ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται.
- Ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά στην Ευρώπη γιατί είναι η πιο άτυχη ομάδα στην ιστορία και επιπλέον υπάρχει σχέδιο της UEFA να τον αδικεί ΜΟΝΙΜΩΣ. Μεγάλες ήττες και αποκλεισμοί οφείλονται σε μια παγκόσμια συνωμοσία κατά του Ολυμπιακού.
- Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις πρέπει να γίνονται από παιδιά που γνωρίζουν το μεγαλείο(!) του Ολυμπιακού και μπορούν να το αποδώσουν ανάλογα. Στις σχολές δημοσιογραφίας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να διδάσκεται η θρυλική μετάδοση του «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 2-1» που αποτελεί μνημείο. Οσοι δημοσιογράφοι σέβονται απλώς τον Θρύλο και (απίθανο ενδεχόμενο αλλά υπάρχει) αρνούνται να κάνουν το άσπρο μαύρο, είναι εχθροί του και ανύπαρκτοι.
- Εν αρχή είναι ο Κόκκαλης. ΠΡΟΕΔΡΟΣ των προέδρων, δίκαιος, αμόλυντος, πήρε τα πάντα χωρίς καμία παρατυπία. Η δήλωση του πως ο Ολυμπιακός δεν παίρνει αγώνες στα χαρτιά αποτελεί μνημείο ειλικρίνειας. Αξιος συνεχιστής του ο Ευάγγελος Μαρινάκης, μέγας του ήθους διδάσκαλος.
- Ο Ολυμπιακός ΠΟΤΕ δεν διέθετε παραρτήματα. Απλά ορισμένες ομάδες μπροστά στο Θρυλικό μεγαλείο δεν μπορούν να αποδώσουν και χάνουν πριν καν μπουν στο χορτάρι. Αυτές οι ομάδες είναι και οι μόνες που αξίζουν να βρίσκονται κάτω από την Ολυμπιακή ομπρέλα και (γιατί όχι;) να τον ανταγωνίζονται.
- ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες αγώνες θεωρούνται αυτές που είναι ανάλογες του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟ στη Ριζούπολη και για εκτός έδρας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια με διαιτητή τον Δημητρόπουλο.
- Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο πιο πύρινος, ο πιο αλύγιστος, 12ος-13ος-14ος και καμία φορά και 15ος παίκτης, τον τρέμει όλος ο πλανήτης και φυσικά έχει το ακαταλόγιστο γιατί όλα τα κάνει για την αγάπη του για τον Θρύλο.
*Οι δέκα Ολυμπιακές εντολές διατίθενται σε πάπυρο, στικάκι και τσιπάκι από όλες τις μπουτίκ.
leoforos.gr
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°41
Σουδωσα χώρο στο greekz http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?632370-%CF%EB%F5%EC%F0%E9%E1%EA%FC%F2-%DD%ED%E1%F2-%EA%E1%E9-%EC%EF%ED%E1%E4%E9%EA%FC%F2/page47
O Mιχάλης απάντησε αλλά εκει που έπρεπε να κάνεις ποστ το παραπάνω και να κάνεις μαγκιά χάθηκες....
Θα σου δώσω αργότερα με την ammartia (ριτσα) μια επιλογή να σε δώ...?
Μη σου περάσει καμια κωλοβελονια με το mista οτι σχεδίασα τίποτα...
O Mιχάλης απάντησε αλλά εκει που έπρεπε να κάνεις ποστ το παραπάνω και να κάνεις μαγκιά χάθηκες....
Θα σου δώσω αργότερα με την ammartia (ριτσα) μια επιλογή να σε δώ...?
Μη σου περάσει καμια κωλοβελονια με το mista οτι σχεδίασα τίποτα...
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°42
Η μεγάλη πορεία που έκαναν οι gelacticos από τον Πειραιά.
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°43
Στα μέρη του βάζελου έκαναν τσάρκα τα παλιόπαιδα...
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°44
Ποιός ηλίθιος θα μιλήσει για καφρίλα μετά τα σημερινά για πρόβατα κ.τ.λ. Πρωταθλητής πλέον ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά δεν ήθελαν να πάρει πρωτάθλημα στο οακα απλά πράγματα...
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°45
Όλοι οι Έλληνες βρίζουν τους πολιτικούς και οι γαύροι τους αποθεώνουν και φωτογραφίζονται μαζί τους!
Όταν κάποιοι μιλάνε για οπαδούς-υπαλληλους και για ομάδα του κράτους, κάτι ξέρουν.
Πήγε λέει ο Μαντούβαλος μέσα στην θύρα 7 και έβγαζε και φωτογραφίες μπας και πάνε τα πρόβατα και τον ψηφίσουν. Φόρεσε και την συνδεσμιακη μπλούζα ο κ@#@*&%@***.
Αλλά έτσι είναι. Από αυτήν την ιστορία χαμένος δεν θα βγει κανένας. Και ο Μαντούβαλος θα πάρει ψήφους και διάφοροι εικονιζόμενοι θα απολαύουν ειδικά προνόμια.
Ολυμπιακός λοιπόν κύριοι.. Η ομάδα και ο κόσμος που αποτελεί μέρος της ελληνικής κοινωνίας και προωθεί πολιτικούς, βοηθώντας τους στις προεκλογικές εκστρατείες.
Αυτοί οι πολιτικοί θα σώσουν την χώρα και θα καθαρίσουν τον ελληνικό αθλητισμό από τους ...γνωστούς-άγνωστους;
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
panathinaikos-press
Όταν κάποιοι μιλάνε για οπαδούς-υπαλληλους και για ομάδα του κράτους, κάτι ξέρουν.
Πήγε λέει ο Μαντούβαλος μέσα στην θύρα 7 και έβγαζε και φωτογραφίες μπας και πάνε τα πρόβατα και τον ψηφίσουν. Φόρεσε και την συνδεσμιακη μπλούζα ο κ@#@*&%@***.
Αλλά έτσι είναι. Από αυτήν την ιστορία χαμένος δεν θα βγει κανένας. Και ο Μαντούβαλος θα πάρει ψήφους και διάφοροι εικονιζόμενοι θα απολαύουν ειδικά προνόμια.
Ολυμπιακός λοιπόν κύριοι.. Η ομάδα και ο κόσμος που αποτελεί μέρος της ελληνικής κοινωνίας και προωθεί πολιτικούς, βοηθώντας τους στις προεκλογικές εκστρατείες.
Αυτοί οι πολιτικοί θα σώσουν την χώρα και θα καθαρίσουν τον ελληνικό αθλητισμό από τους ...γνωστούς-άγνωστους;
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
panathinaikos-press
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°46
O Τσουκαλάς είναι εδώ και χρόνια δημόσιος υπάλληλος,κι ανάθεμα αν ξέρει που δουλέυει?που σε λίγο θα βγει στη σύνταξη και στ @@ του ο μαντούβαλος και όλοι, κάνει την κάυλα του και πληρώνετε κιόλας... πιστέυω δεν χρειάζονται υπότιτλοι...
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°47
Συνεταιράκια με τον Χατζηχρήστο....
dimitris7- Vip Member
- Δημοσίευση Ν°48
Ο χατζηχρήστος και οριτζιναλ κάνει κουμάντο στη ΑΕΚ μέχρι σήμερα...ο τσουκαλάς κάποτε ήταν "αρχηγός" στη GATE7 και σε άλλους συνδέσμους αλλα τώρα είναι "καλόγερος" και μόνο απο τότε που ασχολήθηκε ο θείος με τον Ολυμπιακό.
Δε βλέπεις τα σημερινά στο οακα? ποιος τάβγαλε εγώ?οσοι πρόεδροι πέρασαν απο την ΑΕΚ εκτός μελισσανίδη καρρά γιαυτόν και την ορίτζιναλ λένε..τυχαίο?
Τα λουλουδάκια κάποιοι τα ποτίζουνε και ζόυνε Μάκη...
Δε βλέπεις τα σημερινά στο οακα? ποιος τάβγαλε εγώ?οσοι πρόεδροι πέρασαν απο την ΑΕΚ εκτός μελισσανίδη καρρά γιαυτόν και την ορίτζιναλ λένε..τυχαίο?
Τα λουλουδάκια κάποιοι τα ποτίζουνε και ζόυνε Μάκη...
thant- Moderator
- Δημοσίευση Ν°49
ΉΡΘΕ Ο ΠΙΟΥ!!!
Ο μεγάλος επενδυτής του ελληνικού ποδοσφαίρου έφερε τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα.
Ποιος ειναι ο Χάιντσε και ο Άλβες μπροστά στον Πίου? Δώσε Βαγγέλα σανό, δώσε και δανεικούς...
Ο τζάμπας (επενδυτής) ζει!
Ο μεγάλος επενδυτής του ελληνικού ποδοσφαίρου έφερε τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα.
Ποιος ειναι ο Χάιντσε και ο Άλβες μπροστά στον Πίου? Δώσε Βαγγέλα σανό, δώσε και δανεικούς...
Ο τζάμπας (επενδυτής) ζει!
magakos- Administrator
- Δημοσίευση Ν°50
Κούρεμα θέλει....