από dimitris7 Δευ 16 Ιουλ 2012, 15:57
magakos έγραψε:Δεν το κατάλαβα αυτό....Δηλ. σε άλλο νομό ισχύει και σε άλλο όχι...?
Πως γίνεται κάτι τέτοιο....Αν υπάρχει ένας νόμος υπάρχει για όλη την Ελλάδα έτσι δεν είναι?
Τώρα όσον αφορά το ιδιωτικό ΚΤΕΟ δεν μπορώ να ξέρω αν όντως γίνονται μαιμουνιές άλλα εγώ το προστιματάκι μου το πήρα περνώντας για 1η φορά το Lancer μου πέρυσι επειδή λέει άργησα 12 μέρες να περάσω έλεγχο (είχα στο μυαλό μου ότι ισχύει ο ένας μήνας +- ) και μου κάνανε και παρατήρηση για τα λάστιχα...
Αντιθέτως παλιά στα κρατικά περνούσα αέρα ένα Φιατάκι128 20ετίας και βάλε και χωρίς να έχω "μπάρμπα"
Φίλε είναι η 2η φορά που με αμφισβητείς και αρχίζω να προβληματίζομαι λές και έγραψα πολλά ψεμματα εδω μέσα..
Για δακτύλιο και πετρελαιοκίνηση που ειναι στον ίδιο νόμο άκουσες τίποτα?Εκτός αν υπάρχει δακτύλιος και πετρελαιοκίνηση πάλι σε Ι.Χ σε ολη τη χώρα και πολλά αλλα.
Τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ θα αντικατασταθούν με ιδιωτικά με το καιρό (κακό αυτό)τα οποια θα διατηρούν που αρχισαν κιόλας να διατηρούν πελατειακές σχέσεις γιατί απλά υπάρχει ανταγωνισμός.
Δεν υπάρχει νόμος- αρθρο υπάρχει του τάδε νόμου της τάδε ημ/νιας κ.λ.π υπάρχει και υπήρχε οπως και άλλα στα χαρτιά.στην αρχή ηταν μόνο για Αττική και μετά για την επικράτεια.
Δε σε γράφει κανένας για κτεο με μηχανή εκτός απο κράνος και αλκοτεστ και καλά κάνουνε.
τα φιατάκια 128 υπάρχει ειδική διαταγή απο το Υπ/ΜΕΤ να παιρνάνε σφαίρα όλα