Κάνεις τεράστιο λάθος!!!dimitris7 έγραψε:To ότι είναι φασίστες και Ναζί το ακούμε από την πρώτη μέρα των εκλογών.....
Δηλαδή τα υπόλοιπα είναι κόμματα....?
Δεν με απασχολεί Δημήτρη αν τα συγκεκριμένα συσσίτια είναι βιτρίνα ή όχι.....Με ενδιαφέρει μόνο ότι ΓΙΝΟΝΤΑΝ και ότι κάποια φτωχά στομάχια γέμιζαν.
Για την Εκκλησία (έτσι όπως την καταντήσανε) ας μην μιλήσω καλύτερα.....Αυτή και αν είναι οργάνωση!!!
Έβλεπα εχθές τον Σαμαρά (και τον Βενιζέλο) να πανηγυρίζουν ότι σώθηκε η Δημοκρατία στην χώρα και μου ερχότανε να μπω στην Τν και να τους αρχίσω στα χαστούκια.....Ποιος ο Σαμαράς που έχει μετατρέψει την έννοια της Δημοκρατίας σε Τυραννία....
Μα τόσο υποκρισία? Σε τόσο μεγάλους μαλάκες πιστεύουν ότι απευθύνονται...?
Δεν θέλω να ασχολούμαι ρε φίλε άλλα με βγάζουν από τα ρούχα μου όταν τα βλέπω.....Αν το καλοσκευτείς πιο εγκληματική οργάνωση από ΠασοκοΝΔσυριζέους δεν υπάρχει.Απλώς είναι "Λύκοι" και ξέρουν να κρύβονται καλά πίσω από την "Δημοκρατία" ενώ οι Χρυσαυγήτες είναι Αμόρφωτα ντουβάρια και καρφώνονται από μακρυά.
κανένας δεν είπε στο κόσμο τι είναι ΧΑ.Εσύ μπορεί να το ήξερες ο κόσμος όμως οχι.Την είχε ταυτίσει με τον παπαδόπουλο,γιαυτό και τα ποσοστά τους λόγω αντίδρασης του κόσμου.Τωρα κάνουν κηδείες αλλά έχουν τους λόγους τους αφού απευθύνονται σε γίδια.
Ποιά η σχέση Παπαδόπουλου πριν το πραξικόπημα και ΧΑ δεν γίνεται καν λόγος.
Ασε την εκκλησία όπως είναι,κάνει μεγάλο έργο,τα κωλοκάναλα και οι μασόνοι την "καταντήσανε" στα μάτια του κόσμου έτσι όπως θέλουν αυτοί.ξέρεις πόσες χιλιάδες οικογένειες συντηρεί η εκκλησία?Δεν βγαίνουν όμως να λένε να εγώ τι έκανα στον τάδε.Δεν πηγαίνω κάθε κυριακή στη εκκλησία αλλά η αλήθεια να λέγετε.
Πάλι σύγκριση ΧΑ με όλα τα κόμματα της βουλής και αυτά ακόμα που δεν μπήκαν ακόμα και με τους αναρχικούς που συμπαθώ δεν υπάρχει αρα καταλαβαίνεις γιατί μιλάμε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitris7 στις Τετ 02 Οκτ 2013, 14:14, 1 φορά