Freeware-Tools.Com

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

2 απαντήσεις

Τρανσέξουαλ ''έσκασε'' 250.000€ για να μοιάζει με την Barbie!

thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Μέλος από : 21/01/2010

Τρανσέξουαλ ''έσκασε'' 250.000€ για να μοιάζει με την Barbie! Empty Τρανσέξουαλ ''έσκασε'' 250.000€ για να μοιάζει με την Barbie!

Δημοσίευση από thant Τετ 18 Ιαν 2012, 16:37

Τρανσέξουαλ ''έσκασε'' 250.000€ για να μοιάζει με την Barbie!

Τρανσέξουαλ ξόδεψε 250.000 ευρώ σε επεμβάσεις για να μοιάσει στην Barbie !!

Μετά από δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις ο Jason Torres, που πλέον ονομάζεται Nicole Sanders κατάφερε να έρθει λίγο πιο κοντά στο όνειρό της. Να μοιάσει εξωτερικά με την Barbie.

Από τα 18 της χρόνια, η Nicole Sanders είχε κάνει το χειρουργείο δεύτερο σπίτι της. Μέσα σε 12 χρόνια έκανε πέντε επεμβάσειςστήθους, τέσσερις μύτης, εμφυτεύσεις μάγουλων, ανασήκωμα φρυδιών, επέμβαση στο σαγόνι, προσθετικά στο πιγούνι, εμφυτεύματα στα χείλη, ενέσεις μπότοξ και εγχείρηση αλλαγής φύλου.

"Μεγαλώνοντας έπαιζα με την Barbie και λάτρευα την εικόνα της. Επίσης, θαυμάζω σέξι γυναίκες όπως η Pamela Anderson και η Carmen Electra κα ήξερα κατά βάθος πως ήθελα να γίνω σαν αυτές", ανέφερε χαρακτηρτιστικά στη βρετανική Dailymail . Σχεδόν τα κατάφερε καθώς έχει δαπανήσει περίπου 250.000 ευρώ στις επεμβάσεις και πέρασε 12 χρόνια από τη ζωή της μέσα σε χειρουργεία. "Δεν ήθελα να είμαι φυσική. Ήθελα να είμαι λαμπερή και όμορφη, όπως ακριβώς η Barbie", προσθέτει, λέγοντας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς της στους πλούσιους φίλους που τη βοήθησαν οικονομικά ώστε να φθάσει στο αποτέλεσμα που είχε ονειρευτεί.

Τρανσέξουαλ ''έσκασε'' 250.000€ για να μοιάζει με την Barbie! Nicole-Sanders-3

athensmagazine.gr
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Πόλη : Καβάλα
    Μέλος από : 16/01/2010

Τρανσέξουαλ ''έσκασε'' 250.000€ για να μοιάζει με την Barbie! Empty Απ: Τρανσέξουαλ ''έσκασε'' 250.000€ για να μοιάζει με την Barbie!

Δημοσίευση από magakos Τετ 18 Ιαν 2012, 23:23

Εμένα πάλι λίγο από John-John μου φέρνει στο πρόσωπο... tongue
    thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Μέλος από : 21/01/2010

Τρανσέξουαλ ''έσκασε'' 250.000€ για να μοιάζει με την Barbie! Empty Απ: Τρανσέξουαλ ''έσκασε'' 250.000€ για να μοιάζει με την Barbie!

Δημοσίευση από thant Πεμ 19 Ιαν 2012, 02:48

Το "παλικάρι" προσπάθησε... αλλά τον νταλικέρη που έχει μεσα του δεν μπόρεσε να τον κρύψει. tongue

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 13:46