Freeware-Tools.Com

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

3 απαντήσεις

Τηλεμαραθώνιος αγάπης unicef

thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Μέλος από : 21/01/2010

Τηλεμαραθώνιος αγάπης unicef Empty Τηλεμαραθώνιος αγάπης unicef

Δημοσίευση από thant Δευ 12 Δεκ 2011, 07:17

Τηλεμαραθώνιος αγάπης unicef Landpage

Το ένα τρίτο των παιδικών θανάτων οφείλεται στον υποσιτισμό.

Σώστε ένα παιδί με μια προσφορά σας.

Δωρεές με SMS: Στέλντοντας κενό μήνυμα στο 19454 έως και τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, αυτόματη χρέωση 1,23 ευρώ (με το ΦΠΑ).
    Από σταθερό ΟΤΕ: Καλώντας το 901 11 17 17 17 , αυτόματη χρέωση 3,68 ευρώ (με το ΦΠΑ) ανά κλήση.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Πόλη : Αγρίνιο

Τηλεμαραθώνιος αγάπης unicef Empty Απ: Τηλεμαραθώνιος αγάπης unicef

Δημοσίευση από dimitris7 Παρ 16 Δεκ 2011, 13:53

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ....ούτε ενα πακέτο τσιγάρα δεν είναι...πάρτε 3-4 τηλ κάλό κάνετε...παλιότερα πιστευα οτι ολα αυτά είναι μουφες και λαλακίες για να βγάλουν λέφτά κάποιοι αλλά δεν είναι ετσι...
    thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Δημοσίευση από thant Παρ 16 Δεκ 2011, 14:08

το sms δεν ισχύει πλέον
    magakos
    magakos
    Administrator
    Administrator

Πόλη : Καβάλα
    Μέλος από : 16/01/2010

Δημοσίευση από magakos Παρ 16 Δεκ 2011, 22:31

dimitris7 έγραψε:...παλιότερα πιστευα οτι ολα αυτά είναι μουφες και λαλακίες για να βγάλουν λέφτά κάποιοι αλλά δεν είναι ετσι...

Εγώ πάλι εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλο και "τσιμπολογάνε" κάποιοι από αυτά άλλα όπως λέει και η παροιμία κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό....
    thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Δημοσίευση από thant Σαβ 17 Δεκ 2011, 04:23

magakos έγραψε:Εγώ πάλι εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλο και "τσιμπολογάνε" κάποιοι από αυτά άλλα όπως λέει και η παροιμία κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό....

Έτσι... Όλοι παίρνουν τα ποσοστά τους αλλά τουλάχιστον λες οτι έστω και ετσι μια σημαντική βοήθεια φτάνει εκεί που πρέπει.
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Πόλη : Αγρίνιο

Δημοσίευση από dimitris7 Σαβ 17 Δεκ 2011, 05:05

magakos έγραψε:
    dimitris7 έγραψε:...παλιότερα πιστευα οτι ολα αυτά είναι μουφες και λαλακίες για να βγάλουν λέφτά κάποιοι αλλά δεν είναι ετσι...

Εγώ πάλι εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλο και "τσιμπολογάνε" κάποιοι από αυτά άλλα όπως λέει και η παροιμία κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό....

Ναι ρε φίλε το ιδιο πιστευω και εγω...βάλε όμως χιλιάδες ανθρώπους που δουλέυουν "εθελοντικά" αεροπορικές εταιρίες κι ενα σωρό πράγματα για να δεις τι γίνετε...και επειδή το διαβολικό μυαλό μου λέει οτι πίσω απο αυτές τις φιλανθρωπικές οργανώσεις είναι εβραίοι όντως ετσι είναι...
    Τα ποσα παγκοσμιως είναι τεράστια φαντάζομαι αλλά οπως λές κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό.... Υπάρχει μεγάλη βοηθεια στο κόσμο πάντως κι αυτό είναι καλό...Κακό είναι που το φανάρι και το βατικανο είναι υπάληλοι της unisef...δλδ οτι μας δώσετε...

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 23:13