Freeware-Tools.Com

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

2 απαντήσεις

Χίλιες και μία αδέσποτες γάτες

thant
    thant
    Moderator
    Moderator

Μέλος από : 21/01/2010

Χίλιες και μία αδέσποτες γάτες Empty Χίλιες και μία αδέσποτες γάτες

Δημοσίευση από thant Παρ 23 Σεπ 2011, 04:14

Χίλιες γάτες φιλοξενεί στο σπίτι της μια Βρετανίδα. Με τη βοήθεια 23 υπαλλήλων και δαπάνες που ξεπερνούν τις 26.000 λίρες το μήνα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Χίλιες και μία αδέσποτες γάτες Cat

Η αγάπη της για τις γάτες κοστίζουν μια περιουσία, ωστόσο δεν το βάζει κάτω. Ο λόγος για την Lynea Lattazio που φιλοξενεί 1000 αδέσποτες γάτες που μάζεψε από τον δρόμο.

Η Lynea δαπανά συνολικά 26.000 λίρες το μήνα και αυτή τη στιγμή στο καταφύγιο της φιλοξενεί 800 ενήλικα αιλουροειδή και 100 νεογέννητα καθώς και 100 γατιά που φιλοξενούνται προσωρινά.

Χίλιες και μία αδέσποτες γάτες Cat+%283%29

Η Lynea με τη βοήθεια 23 υπαλλήλων παραμένει αμετανόητη παρά το τεράστιο κόστος. "Μικρή δε μου επιτρεπόταν να έχω γατιά παρόλο που αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που ήθελα. Φαντάζομαι ότι πρέπει να έχει να κάνει με κάποια άλλη ζωή που με κάνει να τις αγαπάω τόσο. Οι γάτες είναι ανεξάρτητες, δε χρειάζονται φροντίδα όπως τα σκυλιά. Απλά τις αγαπάω. Κάθε πρωί ξυπνάω πολύ ευτυχισμένη. Είμαι ολοκληρωμένη επειδή νιώθω ότι κάνω κάτι καλό για τον κόσμο. Οι γάτες με αγαπούν ανεξάρτητα από το εάν είμαι όμορφη ή όχι".

Χίλιες και μία αδέσποτες γάτες Cat+%282%29

Ολα ξεκίνησαν πριν από 20 χρόνια όταν περιμάζεψε από το δρόμο 15 άρρωστα γατιά. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο τα γατιά έγιναν 96, σε τρία 350 και σήμερα έφτασαν τα 1.000.

ειναι τόσο μεγάλη η αγάπη της για τις γάτες που για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των τετράποδων φίλων αναγκάστηκε να πουλήσει τη βέρα της και τη Mercedes της.

news247.gr
    dimitris7
    dimitris7
    Vip Member
    Vip Member

Πόλη : Αγρίνιο
    Μέλος από : 21/01/2010

Χίλιες και μία αδέσποτες γάτες Empty Απ: Χίλιες και μία αδέσποτες γάτες

Δημοσίευση από dimitris7 Παρ 23 Σεπ 2011, 13:47

Μ αρέσει αφου μπορεί και τα συντηρεί...μ αρέσουν οι γάτες...εχω και γω μιά κόκκινη γατούλα.....

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 13:48