Φορολογικές δηλώσεις 2014

Μοιραστείτε
avatar
dimitris7
Vip Member
Vip Member

Μηνύματα : 1324
Ηλικία : 37
Πόλη : Αγρίνιο
Μέλος από : 21/01/2010

Φορολογικές δηλώσεις 2014

Δημοσίευση από dimitris7 Την / Το Σαβ 03 Μάης 2014, 12:54

Κάντε τη φορολογική δήλωση μέχρι τέλος Ιούνιου, αλλιώς…Υπενθύμιση στους φορολογούμενους κάνει το υπουργείο οικονομικών να υποβάλουν μέσα
Στις προθεσμίες τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: Τα στοιχεία των εισοδημάτων και παρακρατήσεων από μισθωτή εργασία, ελευθέρια ή εμπορικά επαγγέλματα, καθώς και τα στοιχεία των συντάξεων είναι ήδη προσυμπληρωμένα στις δηλώσεις.
Επιπλέον, τα στοιχεία των τόκων των τραπεζικών λογαριασμών είναι και αυτά διαθέσιμα στους φορολογούμενους κατά τη συμπλήρωση της δήλωσης.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με άλλες βελτιώσεις στη χρηστικότητα της εφαρμογής κάνει την συμπλήρωσή της πολύ ευκολότερη από άλλες χρονιές. Για παράδειγμα, η συμπλήρωση του πίνακα ιδιοκατοίκησης με τα επιπρόσθετα στοιχεία, όπως το ρολόι της ΔΕΗ, μπορεί να αντιγραφεί από την περσινή δήλωση αυτούσια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιπροσθέτως, φέτος για πρώτη φορά και ανεξαρτήτως της ημερομηνίας υποβολής της δήλωσης, η πρώτη δόση –σε περίπτωση χρεωστικής δήλωσης- καταβάλλεται στο τέλος Ιουλίου (με τις επόμενες το Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο) και συνεπώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος καθυστέρησης, αφού δεν υπάρχει πλεονέκτημα στην ύστερη υποβολή.

Συνεπώς, καλούμε τους φορολογούμενους, λέει το Υπουργείο, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων να υποβάλουν τις δηλώσεις τους πριν τις καταληκτικές ημερομηνίες, όταν δεν τίθενται ζητήματα φόρτου των συστημάτων.

http://olympia.gr/

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 16 Δεκ 2018, 08:29