Έλληνας οδηγός

Μοιραστείτε
thant
thant
Moderator
Moderator

Μηνύματα : 1319
Μέλος από : 21/01/2010

Έλληνας οδηγός

Δημοσίευση από thant Την / Το Κυρ 08 Σεπ 2013, 03:56

Έλληνας οδηγός - Πέντε πρακτικές που τον χαρακτηρίζουν


Κατά την προσπέραση κοιτάει πάντα τον οδηγό του οχήματος που αφήνει πίσω με ύφος χιλίων καρδιναλίων και βάλε…Χειρότεροι εχθροί η κίνηση, τα φανάρια και γενικά ο Κ.Ο.Κ. Κάνει ό,τι θέλει ασχέτως τι δείχνουν φανάρια και πινακίδες. Κλασσική πρακτική είναι στο φανάρι που προσπερνάει από δεξιά και στήνεται πρώτος- πρώτος για να γλυτώσει αυτά τα πολύτιμα 30 δευτερόλεπτα για τη ζωή του…Στο παρκάρισμα δεν δυσκολεύεται ποτέ! Παντού… χωριό του είναι ό,τι θέλει κάνει !Τα μυστικά της άριστης οδήγησής του είναι τσιγάρο, κινητό, καφέ και φυσικά στο ραδιόφωνο αθλητικό κανάλι. Αν κολλήσει στην Κηφισίας παίρνει και τηλέφωνο γιατί η άποψη του για τον Σαβιόλα μετράει..Βρίζει τους πάντες. Τον τύπο στα φανάρια, τις γυναίκες οδηγούς γιατί οι κοπέλες απλά δεν ξέρουν να οδηγούν, τον μπροστά που δεν πάει αρκετά γρήγορα, τον πίσω που του «κολλάει», τον πιο πίσω που κορνάρει, τον απέναντι που δεν κλείνει τα μεγάλα φώτα και την κυβέρνηση για τις λακκούβες. Ενίοτε θυμάται να βρίσει και κανένα άλλο άσχετο, έτσι απλά για να μη κάνει διακρίσεις...

Προσοχή στο τιμόνι!

newsbeast.gr
dimitris7
dimitris7
Vip Member
Vip Member

Μηνύματα : 1324
Ηλικία : 37
Πόλη : Αγρίνιο
Μέλος από : 21/01/2010

Απ: Έλληνας οδηγός

Δημοσίευση από dimitris7 Την / Το Κυρ 08 Σεπ 2013, 12:52

Εκτός απο αυτές υπάρχουν δεκάδες αλλες που μας χαρακτηρίζουν,εγω θα σχολιάσω 2 απ αυτές.

Κατά την προσπέραση κοιτάει πάντα τον οδηγό του οχήματος που αφήνει πίσω με ύφος χιλίων καρδιναλίων και βάλε…

Ξεκινάμε με την κατηγορία του κλασικού κάγκουρα που έχει πετάξει ένα κάρο λεφτά για να φτιάξει ένα κουβά που ο ίδιος θεωρεί αυτοκίνητο.Αν σε πετύχει με Μ3 η άλλα τέτοια "εχθρικά" αυτοκίνητα γιαυτόν,εχει κολήσει πίσω σου και μπορεί να το κάνει για ώρες μέχρι να σε η τον αφήσεις να σε περάσει,αλλάζοντας 2-3 με το μπαρόμετρο στα κοκκινα πάνω στην προσπέραση απλά για να σου δείξει πως φταρνίζεται ο κουβάς του.
Η άλλη κατηγορία είναι αυτή του κατόχου εργοστασιακού πλέον gti.Πιό εξελιγμένο είδος οδηγού.Αυτός θα σε περάσει φροντίζοντας να σου δείξει απ τον καθρέφτη του οτι τα λεφτά που πέταξε δεν πήγαν χαμένα,άσχετα αν δευτερόλεπτα μετά δεν προλάβει να δεί ούτε το χρώμα της Μ3..

Τα μυστικά της άριστης οδήγησής του είναι τσιγάρο, κινητό, καφέ και φυσικά στο ραδιόφωνο αθλητικό κανάλι. Αν κολλήσει στην Κηφισίας παίρνει και τηλέφωνο γιατί η άποψη του για τον Σαβιόλα μετράει..

Αν κολλήσεις στην κηφισίας και καφέ πίνεις και εφημερίδα διαβάζεις και στο τηλ μιλας με τις ώρες και ψιλοκοιμάσαι κιόλας όλα χαλαρααααα

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι 22 Ιαν 2019, 21:16