Φόρτωσαν με τον gay φορτηγατζή

Μοιραστείτε
avatar
thant
Moderator
Moderator

Μηνύματα : 1319
Μέλος από : 21/01/2010

Φόρτωσαν με τον gay φορτηγατζή

Δημοσίευση από thant Την / Το Δευ 08 Απρ 2013, 08:21

Φόρτωσαν με τον gay φορτηγατζήMε εξώδικο απάντησε η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) στη διαφήμιση με τον “gay φορτηγατζή”, που εμφανίζεται να προσπαθεί να αποπλανήσει ερωτικά νεαρό που έκανε auto stop .

H Oμοσπονδία τονίζει, ότι «τις τελευταίες ημέρες, η Ομοσπονδία μας έχει γίνει δέκτης της δίκαιης αγανάκτησης και οργής χιλιάδων αυτοκινητιστών, ιδιοκτητών και οδηγών, εξαιτίας διαφήμισής σας, η οποία παρουσιάζει οδηγό φορτηγού να στέλνει φιλάκια στο νεαρό, να τον εποφθαλμιά σεξουαλικά, να τον κοιτάζει χυδαία και να του λέει με νόημα ότι θα κάνουν στάση στην … Καβάλα»

H Oμοσπονδία απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και απαιτεί «την άμεση και οριστική διακοπή κάθε προβολής, επανάληψης, της παραπάνω διαφήμισης» και τη δημοσίευση ανακοίνωσης της εταιρείας στον τύπο και τα κανάλια, με την οποία να ζητάει «συγνώμη προς τον κόσμο των Ελλήνων αυτοκινητιστών, τους οποίους τόσο βάναυσα και απρόκλητα εξευτελίσατε»!

Η διαφήμιση πάντως κόπηκε από την εταιρία και αντικαταστάθηκε με μία παρεμφερή, όπου ο φορτηγατζής δεν είναι gay, αλλά νεκροθάφτης! Ο σύλλογος νεκροθαφτών Ελλάδας δεν έχει κάνει κάποια παρέμβαση ακόμα...

egnomi.gr

Η διαφήμιση με τον “gay φορτηγατζή”
Η διαφήμιση μετά το εξώδικο των φορτιγατζήδων


avatar
magakos
Administrator
Administrator

Μηνύματα : 1829
Ηλικία : 44
Πόλη : Καβάλα
Μέλος από : 16/01/2010

Απ: Φόρτωσαν με τον gay φορτηγατζή

Δημοσίευση από magakos Την / Το Τετ 10 Απρ 2013, 10:08

Αντιδράσεις και για τον... δρακουλιάρη φορτηγατζή!

Ούτε και με τη διαφήμιση με τον φορτηγατζή.... δράκουλα είναι ικανοποιημένοι οι απανταχού Έληνες φορτηγατζήδες!

Μετά τις έντονες αντιδράσεις τους για μια διαφήμιση εταιρείας booking εισιτηρίων με ένα φορτηγατζή που είχε... λίγο διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, η εταιρεία την απέσυρε και δημιούργησε μια νέα με τον φορτηγατζή να είναι δράκουλας!

Ωστόσο, η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) αντέδρασε και πάλι χαρακτηρίζοντας τη διαφήμιση προσβλητική και γι' αυτό απέστειλε νέο εξώδικο προς την εταιρεία «Fastgroup AE» ζητώντας την άμεση απόσυρσή της. Παράλληλα η ΟΦΑΕ προσέφυγε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ).

Η Ομοσπονδία σε αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας αναφέρει:

«Όπως και στην προηγούμενή σας διαφήμιση, εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός η εταιρεία σας και η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων μέσω αυτής για να σώσει το νεαρό από τις ανώμαλες ορέξεις του φορτηγατζή, που αυτή τη φορά δεν είναι απλά έκφυλος και ανώμαλος, αλλά υποψήφιος δολοφόνος. Για άλλη μία φορά κατακλυζόμαστε από την δίκαιη αγανάκτηση και οργή των Ελλήνων αυτοκινητιστών και οδηγών, οι οποίοι διαπομπεύονται ποικιλότροπα από τη διαφημιστική σας καμπάνια για την οποία εύλογα πλέον οι πάντες διερωτώνται εάν αποσκοπεί περισσότερο στην προβολή των υπηρεσιών της εταιρείας σας η στη δυσφήμιση του κλάδου μας».


tongue tongue tongue tongue


_________________
avatar
thant
Moderator
Moderator

Μηνύματα : 1319
Μέλος από : 21/01/2010

Απ: Φόρτωσαν με τον gay φορτηγατζή

Δημοσίευση από thant Την / Το Τετ 10 Απρ 2013, 14:32

ε όχι, έφτασαν μεχρι εκει? Laughing
Λιγο χιουμορ δεν βλάπτει..
avatar
magakos
Administrator
Administrator

Μηνύματα : 1829
Ηλικία : 44
Πόλη : Καβάλα
Μέλος από : 16/01/2010

Απ: Φόρτωσαν με τον gay φορτηγατζή

Δημοσίευση από magakos Την / Το Παρ 12 Απρ 2013, 10:47

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing